32 milliót költött arra, hogy egy szexbabára hasonlítson

Már több, mint 20 plasztikai műtéte volt!

32 milliót költött arra, hogy egy szexbabára hasonlítson

Emlékszel még Cindy Moora, aki már kisgyerek kora óta arról álmodozott, hogy egyszer úgy fog kinézni, mint egy szexbábu? Úgy tűnik, egyre többen szeretnének erre a babára hasonlítani, ugyanis előkerült egy másik lány is, akinek ez volt minden vágya. Igazából Ivanaka egy transz nő, akinek már 20 beavatkozása volt, csak azért, hogy minél jobban hasonlítson egy szexbábura. Ezekre pedig már összesen 87 ezer fontot, vagyis több mint 32 millió forintot fizetett ki, ami majdnem egy ház ára lassan.

És Ivanka nem szeretne leállni, ugyanis saját bevallása szerint még 4 műtétre van szüksége ahhoz, hogy teljesen átalakuljon. Egyébként a profi sminkesként is dolgozó nőt sokszor gúnyolják, hogy úgy néz ki, mint egy szexbaba, de őt ezt egyáltalán nem zavarja és mindig csak azt válaszolja: „Igen, tudom. Ez a cél!” Szerinte ugyanis ez a legnagyobb elismerés, amit kaphat.

Ivankának egyébként az Instán is egyre nagyobb a követőtábora, hiszen lassan már 100 ezren követik a mindennapjait az oldalon, ahová rendszeresen tölt fel merész képeket!