Erre figyelj, ha a Black Friday-en szeretnél vásárolni

Alig várod, hogy az év legnagyobb akciós napján beszerezhess mindent, amire szükséged van? Most összeszedtük neked, hogy mi az, amire mindenképpen figyelj oda a nagybevásárlásnál!

Erre figyelj, ha a Black Friday-en szeretnél vásárolni

Amerikában már évek óta óriási sikere van a fekete pénteknek, vagyis a Black Friday-nek, ami a hálaadást követő pénteken tartanak. Ilyenkor rengeteg üzletben, extra akciósan lehet beszerezni a karácsonyi ajándékokat, illetve a különböző árucikkeket. Az elmúlt pár évben Magyarországon is egyre jobban kezd elterjedni ez az akciós péntek, de itthon még inkább az internetes vásárlásokat érinti jobban ez a nap. Ha idén te is szeretnél pár dolgot beszerezni, akkor mindenképpen csekkold, mire kell odafigyelned vásárláskor!

Hitelesítsd!

Most nincs pénzed álmaid laptopjára vagy telefonjára, de annyira szuper az ára, hogy megéri hitelt felvenned? Bár lehetséges, hogy a kamat nulla, azért a THM-ről se feledkezz meg! Ugyanis ez mutatja meg, hogy valójában mennyibe fog kerülni a hitel az összes egyéb felmerülő költséggel együtt.

Kis becsapós

Előfordulhat, hogy a boltok pár nappal az akció előtt felemelik az áraikat, azért, hogy úgy tűnjön hatalmas kedvezményt kapsz az adott termékre, pedig igazából ugyanazon az áron szerzed majd be, mint az akció előtte volt. Mindenképpen tájékozódj előtte is az árakról, így tutira nem tudnak becsapni! A legjobb, ha használod az árösszehasonlító oldalakat!

Még több

Te Te Te