Hihetetlen, mit szúrt a péniszébe egy férfi

Egy pasi szilikont fecskendezett a nemi szervébe, ráadásul nem is önszántából!

Hihetetlen, mit szúrt a péniszébe egy férfi

Nemrég borzalmas történet járta be a netet egy férfiről, aki szilikont szúrt a herezacskóiba. A bizarr sztorit az édesanyja osztotta meg a The Project egyik adásában, ami hatalmas felháborodást keltett a netezőkben, szerintük ugyanis ennek a történetnek teljesen titokban kellett volna maradnia, hiszen ez magánügy. A teljesen összetört anyja azért szerette volna megosztani, hogy mi történt a fiával, mert nem szeretné, hogy mással is megtörténhessen ez a borzalom.

Linda Chapman szerint ugyanis, fia egyáltalán nem önszántából tette magával ezt a borzalmas dolgot, hanem szerelme Dylan Hafertepen miatt, hogy még jobban tetszett neki. Linda fia ugyanis egy Dylan által vezetett csoport tagja volt, aki olyanokat várt el követőitől, mint például a megnövelt herezacskók.  „Milyen ember fecskendez a golyóiba, milyen ember csinál ilyet? Valaki olyan, aki rosszul érzi magát a bőrében, aki sebezhető, aki csak a szeretetedet szeretné elérni, de azt bármi áron, akár az élete árán is” – mondta a férfinek.

Linda azért sem tudja könnyen feldolgozni az eseményeket, mert nem is láthatta a fiát, mikor kórházba került, ugyanis Dylan nem szólt neki, mert a nő fia megígértette vele, hogy csak a legvégső esetben értesíti az anyját a történtekről. „Nem gondolod, hogy akkor már szükséges lett volna, mikor lélegeztetőgépen volt mesterséges kómában?” – mondta az édesanyja. Sajnos a fiú később belehalt a sérüléseibe, amit édesanyja nagyon nehezen visel. Borzalmas történet, nem gondolod?

Még több

Te Te Te