Kiakadt ez a menyasszony, mikor megtudta vőlegénye titkát

A srác pedig borzalmasan reagált rá.

Kiakadt ez a menyasszony, mikor megtudta vőlegénye titkát

Izzy Vesey élete legboldogabb napjára készült szerelmével, Simon DeBonoval együtt. A pár egy valóságshow-ban, a Bride & Prejudice is szerepelt, aminek az a lényege, hogy olyan párokat mutat be, akiknek a családtagjai nem éppen vannak oda az esküvőért. Erre pedig Izzy és Simon tökéletes alany volt, hiszen valószínűleg nagyon zavarta a hozzátartozóikat, hogy a pár nyitott kapcsolatban élt. Ezt a döntést azután hozták meg, hogy Simon sokszor félrelépett. Egy szabályt azonban felállítottak: tilos exekkel szexelni.

A pasinak azonban ezt is nehéz volt betartania és egy héttel az esküvő előtt kiderült Izzy számára, hogy vőlegénye megszegte ezt a paktumot és volt barátnőjével, Megannal beszélget. Persze a lány azonnal számonkérte a srácot, aki bevallotta neki, hogy igazából még mindig Megant szereti és nem is akarja elvenni Izzy-t.

Ezek után durva vitába kezdtek, ahol a menyasszonya elmondta Simonnak, hogy mindennél jobban szerette őt, mire a srác csak annyit válaszolt: „Ez csodálatos.” Izzy ezen még jobban kiakadt, Simon azonban csak elsétált. Természetesen ezek után a nő azonnal összeszedte a cuccait és elhagyta szerelmét.

Még több

Te Te Te