Sokkoló, amit bevállalt ez a blogger a tökéletes fotóért

Az életébe is kerülhetett volna, ha rosszul időzít a lány – a kommentelők s kiborultak a tette miatt.

Sokkoló, amit bevállalt ez a blogger a tökéletes fotóért

Egyre többen érzik úgy, hogy szinte bármit bevállalnának egy különleges fotóért, amire aztán Instagramon rengeteg lájkot kapnak. Csakhogy ezek a fotók, pontosabban a helyzetek amikben készülnek, sokszor akár életveszélyesek is lehetnek. Gondolj csak bele, hány olyan emberről olvashattál az elmúlt években, akik sziklákról, vagy ablakból zuhantak a mélybe, mert épp ott akartak szelfizni.

Patricia, travel blogger szerencsére nem egy szikla szélére állt azért, hogy elkészüljön a tökéletes fotója. Viszont talán még annál is veszélyesebb volt amit tett, nem véletlen, hogy sokan kibuktak a fotó láttán!

A csajszi ugyanis egy mozgó vonat elé állt a sínekre, és ott fotóztatta le magát. Persze azt azért érdemes hozzátenni, hogy mindez Thaiföldön, a Maeklong vasúti piacon történt, ahol nagyon lassan közlekedik a vonat. Ettől függetlenül ez a mutatvány akkor is életveszélyes lehet! Pláne, ha Patricia fotója láttán esetleg többen is kedvet kapnak ahhoz, hogy a vonat elé állva fényképezkedjenek.

Utóbbit kifogásolták sokan a fotó alatti kommentek közt, aminek hatására Patricia reagált is, és próbálta megvédeni magát. A bloggerlány a Daily Mail szerint elég cinikusan fogadta a kommenteket, és azt írta, hogy már a fotó készültekor is sokan rákiabáltak, hogy veszélyes amit csinál, de szerinte a vonat annyira lassan ment, hogy még egy teknős is simán el tudott volna menekülni előle.

A képet egyébként már törölte, és legújabb képéhez írt szövegében még bocsánatot is kért, hogy egy ilyen veszélyes dolgot pozitív színben tüntetett fel – akaratán kívül.

 

View this post on Instagram

 

Hi there! I wanted to clarify something here. I need to agree that I was wrong in posting the picture at the Maeklong Market and with the caption for itas well. The picture gives a wrong impression of what the intention was. It is showing a dangerous situation in a positive light although the main focus was supposed to be on the market itself. For this my sincerely apologies. As I have mentioned several times in the comments: I WOULD NEVER RISK MY LIFE FOR A PHOTO. Please, DON’T DO IT YOURSELF. We constantly hear sad news about people risking their lifes for a photo and it is terrifying. Social media is a platform to share our content and it should never promote dangerous situations. SORRY FOR THAT! . . . . . #thailandtravel #roamtheplanet #ayutthaya #discovertheworld #sheisnotlost #wanderlife #adventureseeker #traveladdicted #travelnow #beautifulplaces #mytinyatlas

A post shared by Patricia ★ Travel & Design (@oneoceanaway_) on Nov 13, 2018 at 5:11am PST

Még több

Te Te Te