Az oltár előtt szakított vőlegényével ez a lány

Nem semmi, hogy miért hogyan adta ki a pasi útját ez a menyasszony. Szerinted megérdemelte?

Az oltár előtt szakított vőlegényével ez a lány

Egy amerikai magazin jelentette meg azt az olvasói levelet, amiben egy Casey álnevű lány leírja, milyen brutális módon szembesült azzal, hogy a pasija megcsalja. Az egész akkor derült ki, amikor az esküvőjük előtti éjszakán a barátnőivel pezsgőzött. Ekkor érkezett egy SMS a következő üzenettel: „Én nem mennék hozzá. Te igen?” Persze az üzenet mellé hamarosan fotók is érkeztek, amiken a vőlegény, Alex smárolgatott egy idegen nővel. A legfájóbb azonban mégsem ez a látvány volt, hanem a csajozós szövegek, amiket a srác írt.

„Eszméletlen tested van, édes, és azt is tudod, hogyan használd!”

„Soha nem éreztem még olyat, mint, ami köztünk van!”

„Most hétvégén. Te meg én! Hozd a szexi cuccod!”

Casey persze azonnal sírásban tört ki, a barátnők pedig azt javasolták, azonnal hívja fel a fiút és mondja le az esküvőt. Az összetört menyasszonynak azonban jobb ötlete támadt.

„Másnap az oltárhoz sétáltam álmaim ruhájában, ami így már csak egy kosztüm volt. Alex látta, hogy nem az a nő vagyok, aki éppen élete legszebb perceire készül, de azt nem tudta, mi következik. Amikor odaértem, mondtam, hogy nem lesz esküvő, mert Alex nem az, akinek hittem. Ezután felolvastam az összes gusztustalan üzenetet a teljes násznép előtt!” – írta meg a lapnak Casey, aki hozzátette, a srác teljesen megsemmisült és elmenekült a helyszínről. A lány pedig bulizott egy hatalmasat a vendégekkel, hogy egy kicsit jobban érezze magát a hatalmas csalódás után.

Még több

Te Te Te