Channing Tatum új barátnőjének nem lehet gyereke

Az énekesnő nagyon tragikus dologról beszélt nemrég, amit azért osztott meg mindenkivel, hogy segíteni tudjon.

Channing Tatum új barátnőjének nem lehet gyereke

Jessie J bevallotta, hogy természetes úton nem tud teherbe esni. Az egyik fellépése közben mesélt őszintén a komoly problémájáról. Az énekesnő egyébként eredetileg ismeretlen egészségügyi okokra hivatkozva tűnt el egy kis időre a nyilvánosság elől, de mint utóbb kiderült, a meddőség állt a háttérben.

A sztár nem is szerette volna megosztani az életének ezt az intim részletét, de végül úgy döntött, hogy őszinte lesz a rajongóival, és beavatja őket. Emiatt írta meg a Four Letter Word című számát is, amivel segíteni szeretne a hasonló helyzetben lévő nőkön, hogy ne érezzék magukat egyedül.

Channing barátnője a következőket mondta az angol Metro című lapnak: „Négy évvel ezelőtt tudtam meg, hogy nem lehet gyerekem. Nem azért mondom el, hogy sajnáljatok, mert tudom, hogy egy vagyok a több millióból, aki ugyanezen ment és megy keresztül.”

„Ez a dolog nem határozhat meg minket, de a fájdalom és a szomorúság pillanatában meg akartam írni ezt a számot magamnak azért is, hogy egy kis örömet szerezzek magamnak, és azért is, hogy mások is tudják hallgatni azokban az időkben, amikor nagyon nehéz. Szóval, ha keresztülmentél ezen vagy ha látod, hogy valaki épp ezzel küzd vagy elveszített egy gyermeket, akkor kérlek tudd, hogy nem vagy egyedül a fájdalmaddal és hogy gondolok rád, amikor ezt a számot éneklem– tette hozzá Jessie.

Az énekesnőt Channing Tatum biztosan mindenben támogatja. Ezt bizonyítja a legújabb Insta-posztja is, amiben azt írja, hogy Jessie kiöntötte a szívét a legutóbbi koncertjén, és hogy nagyon különleges élményben lehetett része annak, aki ott volt. Hát nem édes?

Még több

Te Te Te