Veszélyben van Király Viktor barátnője?

Elég ijesztő, amit az énekes mesélt a műsorban.

Veszélyben van Király Viktor barátnője?

Király Viktor a Ridikül legutóbbi adásában mesélte el, korábban több alkalommal zaklatták őrült rajongók. Ráadásul az egyik a közelmúltban a jelenlegi barátnőjét, Anitát is megfenyegette. Emiatt az énekes fokozottan odafigyel a biztonságra a koncertjein, tudja, hogy az ilyesmit sajnos komolyan kell venni.

„Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort” – mesélte a sztár, majd folytatta.

„Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel” – tette hozzá Viktor, aki mindenhova biztonságiakat állíttatott a lány védelmében.

„Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is” – fejtette ki az énekes az adásban.

Király Viktor amúgy körülbelül egy éve jött össze Virág Anitával, akivel amúgy már tíz éve ismerik egymást, ennek ellenére szerelem csak most lett a dologból. Az egészet egy bulinak köszönhetik, ahol sok-sok év után újra összefutottak. Cuki, igaz?

Még több

Te Te Te