Megható búcsúztatót tartottak Avicii-nak

Bár a DJ még áprilisban halt meg, most tartottak neki búcsúztatót!

Megható búcsúztatót tartottak Avicii-nak

Mindenkit sokkolt a hír, mikor kiderült, hogy a világ egyik legnagyobb DJ-je, Avicii meghalt. Sokáig csak ennyit lehetett tudni, majd bejelentették, hogy a sztár öngyilkosságot követett el. Állítólag egy borosüveg szilánkjaival vágta fel az ereit Ománban. A bátyja ugyan érezte utolsó hívásukból, hogy valami nincsen rendben, ezért azonnal gépre ült, hogy a segítségére siessen, de akkor már késő volt. Bár a temetését még júniusban megtartották, de mivel nem volt nyilvános, most a rajongóknak is rendeztek egy megemlékezést.

A rendezvényt egy templomban tartották, ahol egy kórus Avicii egyik számát, a Wake Me Up-ot is átdolgozta az alkalomra, és elénekelte.  Az eseményen részt vett több száz rajongó, Avicii családja és barátai is, hogy elbúcsúzzanak a sztártól, aki még áprilisban halt meg. A megemlékezésen egyébként a DJ apja Klas Bergling is felszólalt, ami állítólag elképesztően megható volt. Egyébként az Instára fel is került egy felvétel a rendezvényről, ráadásul pont az, amikor a kórus Avicii egyik leghíresebb számát énekli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara S (@swediepirut) által megosztott bejegyzés,

Ha te vagy egy barátnőd depresszióval küzd, van segítség! A 116-123 ingyenes, lelki elsősegély telefonszám mindig elérhető!