A legszuperebb filmek vasárnap estére

Sajnos megérkezett az igazi november és egyre hidegebb van, de fel a fejjel, mert ma sem fogsz unatkozni. Megmutatjuk, mit érdemes este megnézned a takaró alól!

A legszuperebb filmek vasárnap estére

Amerika Kapitány: Polgárháború (RTL Klub, 18:55)

A héten hunyt el a Marvel-filmek atyja, Stan Lee, szóval, ha bírod a szuperhősöket, emlékezz meg a legendáról azzal, hogy ezt a vasárnapot ennek a mozinak szenteled. Nem fogod megbánni, hiszen Chris Evans megint megmutatja, Amerika Kapitánynál senki nem menőbb. Vagy mégis..?

Tökéletes hang (TV2, 22:00)

Ez a film tökéletes választás egy csajos estéhez, szóval, ha azt tervezed, hogy áthívod a BFF-edet, akkor állíts be emlékeztetőt, hogy le ne maradjatok róla. Anna Kendrick és Rebel Wilson garantálja, hogy egész este nem fogjátok tudni abbahagyni a röhögést.

Hamupipőke (VIASAT3, 21:00)

Még mindig arról álmodozol, hogy egy nap eljön érted a herceg fehér lovon? Hát, ezt nem tudjuk megígérni, de azt igen, hogy egy picit beleélheted magad a szituba, ha ezt a filmet választod mára. Hamupipőkét Lily James alakítja, a szőke herceget pedig a Trónok harca Robb Starkja, Richard Madden. A gonosz mostoha a zseniális Cate Blanchett!

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész (Cool, 20:30)

Ha a mai napig odáig vagy a Harry Potterért, akkor ez a te napod! Készítsd be a pattogatott kukoricát vagy a forró csokit, helyezkedj el kényelmesen a kanapén a takaró alatt és engedd, hogy beszippantson a J. K. Rowling varázsvilága. Már megint…

Gladiátor (VIASAT6, 21:00)

Nagyon durva, de ez a Russel Crowe főszereplésével készült történelmi dráma idén már 18 éves. Maximus, a római generális sztorija azonban még most is mindenkit magával ragad, pláne, hogy a gonosz főszereplőt, Commodust a briliáns Joaquin Phoenix alakítja. Szerelem, könnyek, szenvedély. Kell ennél több egy novemberi vasárnap estére?