Hivatalos: Hailey Baldwin felvette Justin Bieber nevét

Hónapok óta nyílt titok, hogy Justin és Hailey összeházasodtak, de hivatalosan sosem jelentették be, egészen mostanáig…

Hivatalos: Hailey Baldwin felvette Justin Bieber nevét

Egy évvel ezelőtt még senki nem tudta volna elképzelni, hogy Justin Bieber valaha is megházasodik, nem hogy ilyen hipersebességgel! Főleg akkor jutottak a rajongók erre az álláspontra, amikor Selena Gomezzel végleg szakítottak. Ezek után hidegzuhanyként ért mindenkit, hogy az énekes összejött Hailey Baldwinnal, ráadásul extra boldogok együtt. Persze rengeteg kritikát és negatív kommentet kaptak, sőt még a barátaik sem hittek igazán a kapcsolatukban, de a sztárpár bebizonyította, hogy tényleg komolyan gondolják.

Amilyen gyorsan összejöttek, olyan sebességgel jegyezték el ugyanis egymást, sőt, az esküvővel sem vártak sokáig, pár hónap alatt lezavartak miden olyan kötelező kört, ami egyébként más pároknak évekbe telik. Állítólag még egy közös tetkót is csináltattak, amit Biebs az arcára varratott, csak hogy tutira lássa mindenki!

De még ezek után is voltak olyan rajongók, akik egyszerűen nem tudták elhinni, hogy Justin megházasodott. Nos, valószínűleg Hailey ezzel a húzásával minden kételyt eloszlatott, ugyanis felvette férje vezetéknevét, és mostantól Hailey Bieber fut mindenhol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🖤🖤🖤 @adidasOriginals #CreatorSeries NYC shoot @adidasOriginals @jdofficial @jdwomen #createdwithadidas

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

És ha ez nem lenne elég, Justin egy képet is közzétett Insta oldalán, ahol először szólítja a modellt a feleségének!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My wife is awesome

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Még több

Te Te Te