Justin Bieber máris válni akar?

Úgy tűnik, Hailey és Justin elkapkodták az esküvőt és visszacsinálnák az egészet…

Justin Bieber máris válni akar?

Máris felröppent a pletyka, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin szakítottak, pedig éppen most tették hivatalossá, hogy összeházasodtak! Hailey felvette Justin vezetéknevét, az énekes pedig nemrég először nevezte a feleségének a modellt. Ehhez képest egy amerikai bulvármagazin azt állítja, a szerelmesek meggondolták magukat. Egy állítólagos forrás még látta is őket visszamenni a bíróhoz nem sokkal a titkos esküvő után!

A pletyka szerint a 24 éves Biebs és 21 éves felesége túl fiatalnak érzik magukat a házassághoz, és rájöttek, hogy „hatalmas hibát követtek el”. Az infót szolgáltató névtelen forrás még azt is hozzátette, hogy reméli, meg tudják még menteni azt, ami a kapcsolatukból maradt. A bulvárlapnak viszont semmi bizonyítéka nincs a sztárpár válásáról, sőt inkább úgy tűnik, hogy pont az ellenkezője igaz: extra boldogok együtt.

A pár nem olyan rég közös tetkót csináltatott, ezt pedig Justin annyira komolyan vette, hogy egyenesen az arcára kérte a mintát. A modell szintén hosszú távra tervez: októberben bejegyeztette a Bieber nevet, merthogy saját ruhamárkáját a férje után nevezné el. Hailey múlt csütörtökön már meg is villantotta a kollekció első darabját. A Levi’s új, new yorki boltjának megnyitóján Justin vezetéknevével díszített farmerdzsekiben pózolt, pont mielőtt Insta-hivatalossá tették a házasságukat!

Ezek alapján úgy néz ki, Biebs és felesége még sokáig együtt lesznek, és szó sincs válásról!

Még több

Te Te Te