Csak egy menő videót akart, vicces dolog történt

Az egész net ezen a lányon röhög most!

Az utóbbi időben elképesztő, hogy egy-egy menő Insta posztért, mit meg nem tesznek a lányok. Nemrég például egy blogger csajra akadtak ki teljesen a követői, hiszen egy mozgó vonat előtt fotózkodott, amivel saját életét kockáztatta. Persze nem ő volt az egyetlen, akadt ugyanis olyan is, aki egy felhőkarcolóról lógott egy menő szelfiért, sőt volt aki éhes krokodilokkal pózolt együtt. Most pedig itt a legújabb veszélyes mutatvány!

Egy orosz lány egy videót szeretett volna, amin fehérneműre vetkőzve beleugrik egy tóba. Már ez az ötlet is kész hülyeség, azonban ami ezután jött, arra egyszerűen nincsenek szavak. A lány ugyanis abba nem gondolt bele, hogy a mínuszokban esetleg befagyhat a tó felszíne, emiatt pedig visszapattanhat majd. Ez pedig így is történt, ami borzalmas következményekkel járt, ugyanis eltörte a bokáját a csattanásban.

Bár elképesztően kínos ez a szitu, mi biztosan törültük volna azonnal a felvételt. Szóval nem is értjük, hogy engedhette, hogy valaki feltöltse ezt a videót a netre. Lehet, hogy ezzel sikerült egy kis hírnevet szereznie magának, nem hisszük, hogy pont ilyenre vágyott volna.