Nagyon cuki dolgot tett az IKEA

Nem, most nem egy szellemes reklámjáról van szó! A svéd áruház egyik olaszországi boltjában csodálatos gesztust tettek a dolgozók. Tudd meg, mi volt az!

A cataniai IKEA-ban dolgozók kitalálták, hogy beengedik a kóbor állatokat, így a fázó kutyusok behúzódhattak, akiknek a mostanság tomboló viharok miatt egyébként sehol nem volt menedékük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Giorgio E Monica Scalone (@gscalone82) által megosztott bejegyzés, Okt 27., 2018, időpont: 7:41 (PDT időzóna szerint)

A bemutatóteremben békésen pihengető állatok így képesek voltak átvészelni a zord időjárási körülményeket, hála az ottani dolgozók lelkiismeretességének, akik nem hagyták, hogy az állatok kint fagyoskodjanak, étlen és szomjan. A történetről videófelvétel is készült, amit már több, mint 1 millióan megnéztek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vale.Ant (@valeria_antipatico) által megosztott bejegyzés, Aug 23., 2018, időpont: 6:31 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alessandro (@axellcriss) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2018, időpont: 12:33 (PDT időzóna szerint)

Az egyik látogató azt is elmondta, a kutyusokat egész nap kényeztetik a dolgozók és a vendégek is ilyen-olyan finomságokkal, némelyik négylábút pedig már örökbe fogadták és haza is vittek a vásárlók. Lehet, hogy az olasz alkalmazottak tippet adtak a többi IKEA-nak is, és most már mindenütt cuki kutyusokkal találkozhatsz? Akárhogyis, már az is szuper, hogy egy egyszerű jótettel akár még új otthont is találhattak maguknak a kedves házőrzők!

Nézd meg te is, hogyan pihentek a puha szőnyegeken a fázós kutyusok: