Óriási csalódást okozott a McDonald’s karácsonyi kávéja

Az új téli latte fantasztikusan néz ki a reklámfotókon, ám a valóság ennél sokkal lehangolóbb!

A McDonald’s „Millionaire’s Latte” néven vezetett be új kávét a kínálatába, amit csaknem 900 forintos áron lehet megvenni Angliában. Az ital arabica kávéból készült és kekszes sziruppal van ízesítve, sőt a vásárló a tetejére csokikrémet és karamellöntetet is kap. Milyen jól hangzik, ugye? Nem csak leírva nagyon guszta, de a hivatalos képeken is szuperül néz ki.

Az újdonságot persze azonnal rengetegen kipróbálták, és sokan nagyot csalódtak benne. Egyesek a Twitteren osztottak meg „elvárások vs. valóság” címmel képeket, amiből jól látható, hogy a kávé egyáltalán nem hasonlít arra, ami a reklámokban látható.


„Megrendeltem a lattét, hazaértem, és a tetején nincs is krém” – írja Kerry Irvine.


Laura posztja alá több komment is érkezett. Volt, aki azt írta, hogy messze elkerüli az éttermet, míg mások, akik szintén kipróbálták, megjegyezték, hogy legalább finom lehetett volna, ha már nem úgy néz ki, mint a képeken. Egyesek szerint arra azért lehetett számítani, hogy nem pont olyan lesz az ital a valóságban, mint a fotón, mert a McDonald’s-nál ez gyakran előfordul, de ehhez képest is nevetséges, hogy így néz ki.

A Femail magazinnak az étterem szóvivője elmondta, hogy minden forró italra érvényes, hogy a tetején található krém egy idő után beleolvad az italba. „A legtöbben annyira szeretik az új italunkat, hogy megisszák mielőtt eltűnne a tetjéről a hab, de ha ez mégis megtörténik, akkor sincs gond, mert az ízek egybeolvadnak” – tette hozzá.