Horoszkóp: November 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!

Horoszkóp: November 21., Szerda

Kos: Sok apró feladatból áll a napod, rengeteg levélre kell válaszolnod, adatokat ellenőrizned és hasonlók, amitől még délutánra is úgy érezheted, hogy semmi fontosan nem csináltál, pedig de! Egész sok mindent elintéztél.

Bika: Nagyjából egész nap azon agyalsz, hogyan taktikázz a kapcsolatodban. Mi lenne, ha az őszinteséget választanád, ma tuti az lesz a nyerő!

Ikrek: Ha régóta halogatsz valamit, végre lesz rá alkalmad, hogy megcsináld és kedved támad megünnepelni, holott csak rajtad múlt az egész. Ugye, hogy nem érdemes magad előtt görgetni a feladatokat?

Rák: Most elég erősnek érzed magadat, hogy megtegyél olyat, amit általában nem mersz, kínosnak éreznél vagy félnél a konfliktustól. Ha most ezt felvállalod, máskor is erőt ad majd.

Oroszlán: Első vagy a második randira készülsz a kiszemelteddel? Szuper formában vagy, és az egész estéből a legjobbat hozzátok majd ki, de persze ehhez az is kell, hogy ne legyenek irreális elvárásaid.

Szűz: Mivel a kreativitásod nincs a topon, próbáld pontossággal, precizitással egyensúlyozni, hogy ne derüljön ki, most nem vagy jó saját ötletekben. Lehet, hogy fel sem tűnik majd senkinek, hogy nem vagy a munka hőse.

Mérleg: Lefárasztanak munkahelyi játszmák, nem akarsz benne részt venni, de lehet, hogy mégis valaki belerángat. Még akkor is dönthetsz úgy, hogy diszkrét leszel a pletykákkal kapcsolatban, és nem kockáztatod, hogy megbántasz valakit.

Skorpió: Felfordulást okozhat egy félreértés az életedben, ráadásul a kicsi zűrből, pillanatok alatt hatalmas dráma lehet, úgyhogy amint felismered, hogy valami infó félrement, azonnal próbáld tisztázni!

Nyilas: Egy régi szerelmed bejelentkezik, vagy csak látsz róla egy új képet egy közösségi oldalon, de egész nap rágondolsz, persze csak nosztalgikusan, de akkor is hirtelen mindent tudni szeretnél róla…

Bak: Nem szereted és folyamatosan nyomaszt, ha rajtad van a felelősség bármivel kapcsolatban is. És ha ez a unkahelyeden van, akkor még jobban stresszel, mert mindenkinek meg akarsz felelni, a főnöködnek is és a kollégáidnak is.

Vízöntő: A barátod véleménye sokkal fontosabb neked, mint neki a tiéd és ez nagyon bánt, de nem azért van, mert nem szeret, egyszerűen szeret egyedül felelősséget vállalni a döntéseiért.

Halak: Egyáltalán nem úgy alakul a napod, ahogy reggel tervezed, szóval nem árt felkészülnöd arra, hogy talán késő este érsz haza, vagy legyen nálad minden, amit szoktál magaddal vinni, de ma nem akartad.

Még több

Horoszkóp