Hosszú Katinka úszni tanítja Mihalik Enikőt

Ilyen még nem volt: Magyarország leghíresebb úszónője és topmodellje egy medencében! Az biztos, hogy ennyire menő videót még nem láttál!

Hosszú Katinka úszni tanítja Mihalik Enikőt

Mihalik Enikő idén úgy döntött, a világhírű tervezők kifutói és a legnagyobb nemzetközi magazinok címlapjai után a magyar Youtube-ot is meghódítja. Szeptember 20-án startolt a vlogja, ami akkora siker lett, hogy két hónap alatt összesen több mint 200 ezren látták a videóit.

Ma pedig ki is került a legújabb rész a YouTube csatornájára, amiben nem mással, mint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával forgatott.

A kisfilmet egy különleges helyszínen, a Duna Arénában vették fel, ahol Katinka rengeteg hasznos tippet és kulisszatitkot árult el Enikőnek. Kiderült például, arra is van egy zseniális trükkje, hogyan kell felvenni az úszósapkát úgy, hogy az jól is álljon, amit eddig valószínűleg te is lehetetlenségnek tartottál, főleg ha inkább a hosszú frizurára szavazol, ahogy a két sztárcsajszi.

Enikőnek egyébként tényleg meglepően jól állt az úszósapi, aminél már csak az Iron Lady fürdőruha volt dögösebb, amit Katinkától kapott ajándékba.

Persze nem csak divattanácsokkal látta el Katinka a szupermodellt! Azt is lecsekkolhatod a videóban, milyen technikával tudsz akár te is a leghatékonyabban elstartolni a medence széléről vagy épp gyors úszni, ami extra hasznos, ha beiktatnál néha egy-egy vízi edzést is.

galéria

Hosszú Katinka úszni tanítja Mihalik Enikőt

Hosszú Katinka úszni tanítja Mihalik Enikőt

Fotó megosztása:

És ez még nem minden, a videó végén ugyanis Enikő megígérte, hogy a közös projektnek itt még nincs vége! Szóval ha nem akarsz lemaradni, kövesd a szupermodell YouTube csatornáját, mi már nagyon várjuk a folytatást.

Még több

Te Te Te