Tóth Gabi nem akarja, hogy testvére tovább fogyjon

Az énekesnő nem érti, miért akar modell alkatot tesója!

Tóth Gabi nem akarja, hogy testvére tovább fogyjon

Tóth Vera az elmúlt pár évben elképesztő átalakuláson ment keresztül. Gyomor-bypass műtétje után 45 kilót fogyott, ez pedig magabiztosabbá tette az énekesnőt. Sokkal merészebben öltözködik és elképesztően szexin pózol a kamera előtt. Azonban a sztár még mindig nincs megelégedve és szeretne még egy kicsit fogyni, a cél, hogy elérje a 60 kilót. Ennek pedig tesója, Tóth Gabi annyira nem örül, ugyanis szerinte Vera így is csodásan néz ki!

„Most elkapta a gépszíj, és mindenáron ezt a teljesen gebe, vékony ént hajtja, amitől én rosszul vagyok, megmondom őszintén. Vera így egy annyira dögös nő, és mindenki így szereti. Az, hogy ő ezeket a modell alkatú nőket hajtja, amikor azoknak sincs boldog párkapcsolata. Ő 60 kilós szeretne lenni” – mondta Gabi a Helló, tesók! című műsorban.

Vera azonban úgy gondolja, hogy húga kicsit elfogult vele kapcsolatban és ő egyáltalán nem szeretne modell alkatú lenni, csupán el szeretné érni a célját. „Még egy 11-15 kilót biztos. Én 60 kiló szeretnék lenni, mert én annyi vagyok belül. Gabi ezt nem érti. Én nem a modelleket nézegetem, nem érdekel, hogy néznek ki. Engem az érdekel, hogy én milyen szeretnék lenni” – mesélte Vera.

Még több

Te Te Te