Dühében eltörte a kezét az egyik X-Faktor versenyző

ByeAlex kedvenc csapatának egyik tagja szerencsétlen módját választotta a feszkó levezetésének, így most pár hétig gipszben kell színpadra állnia.

Dühében eltörte a kezét az egyik X-Faktor versenyző

Az idei X-Faktorban ismét ByeAlex kapta az együtteseket, akik közül máris van egy kedvence, az erdélyi rapper srácokból álló USNK, akiknek már dalt is írt, sőt, videóklipet is készített nekik. A USNK tagjaival szemben ennek ellenére – vagy épp ezért – hatalmas az elvárás, és a feszített tempóhoz még nehezen szoknak hozzá. Utóbbi egy kisebb balesethez is vezetett, ugyanis az egyik srác – Laskay Nimród eltörte a karját.

„Sajnos, az első élő adás előtt eltört a karom. Az egyik próbán feszült voltam, mert bizonyítani akartam, és bele kellett csapnom valamibe, le kellett vezetnem a feszültséget, ami olyan jól sikerült, hogy eltört a jobb kezem” – mondta a Blikknek a srác, akinek most mindent újra kell tanulnia, hisz nem hogy a mikrofont, de egy pohár vizet is alig tud megfogni a kezével. Nimródnak most hetekig gipszben kell színpadra állnia, amit egy fekete kötéssel próbálnak majd eltakarni, hogy a fellépések alatt ne legyen annyira feltűnő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by USNK (@usnkhivatalos) on Nov 20, 2018 at 8:31am PST

Nimród és Filep Kund már most nagyon népszerűek – Instagramon közel 50 ezer követőjük van, pedig mégcsak ezen a héten lesz az X-Faktor második élő adása. Rajtuk kívül csak ByeAlex másik együttese, a szintén fiatal srácokból álló Stolen Beat ennyire sikeres, akik közel 70 ezer rajongót szedtek össze a közösségi oldalon.

Még több

Te Te Te