Ennyire még sosem volt egyforma Katalin és Meghan

Teljesen összeöltöztek nemrég, pedig nem is ugyanarra az eseményre voltak hivatalosak!

Ennyire még sosem volt egyforma Katalin és Meghan

Bármennyire is szigorúak a királyi család szabályai, szinte mindennel kapcsolatban, Meghan hercegnének lassan sikerül felvennie a tempót, és egyre kevesebb bakit ejt a nyilvános rendezvényeken. Állítólag ebben Katalin is rengeteget segítette neki, aki sok tanáccsal látta el a friss hercegnét. Bár Katalin és Meghan majdnem mindenben különböznek egymástól, hiszen még a kamerák előtt is másként viselkednek, mégis nemrég szinte teljesen egyforma ruhát választottak maguknak.

A két hercegné mindig is odafigyelt arra, hogy a szigorú öltözködési szabályok ellenére, azért mind a kettőjüknek legyen egy egyedi stílusa. Tegnap azonban sikerült valahogyan teljesen összeöltözniük.

Meghan egy jótékonysági főzésen vett részt, míg Katalin egy egyetemet látogatott meg. A két hercegné az eseményekre egy vörös kabátot választott, igaz különböző hosszúságúakat, de teljesen azonos árnyalatban. Alá Meghan egy ruhát, míg Katalin egy egyszerű szoknyára szavazott, de itt is megegyezett a színük. Sőt még a cipőjük is szinte teljesen egyezett, mert mind a ketten egy fekete darabot húztak fel a lábukra. És akkor a hajukról és a sminkjükről nem is beszéltünk, ami csakugyan teljesen egyforma volt. Neked hogy tetszik a két hercegnő szettje?

Még több

Te Te Te