Hihetetlen, mennyire megváltozott a Harry Potter filmek színésze

Még maga Harry Potter sem ismerne rá!

Hihetetlen, mennyire megváltozott a Harry Potter filmek színésze

Elképesztően megváltozott a Harry Potter unokatestvérét, Dudley Dursley-t játszó színész! Harry Melling legutóbb Joel és Ethan Coen legújabb filmjében, a Buster Scruggs Balladájában tűnt fel. Egyébként ők rendezték például a Fargót vagy az Ave, Cézárt! is. A Buster Scruggs Balladája hat különböző rövidke sztoriból áll össze, az egyik legdurvább részben Liam Neeson egy öreg vásári mutatványost játszik, a produkciója pedig egy kéz és láb nélküli fiú, aki nagyon ügyesen mesél történeteket. Ezt a srácot alakítja Harry Melling!

(Fotó: Netflix)

És bár a filmben hiányzik az összes végtagja, és az összkép elég para, mégsem ez a legmeglepőbb a színészsrác külsejében. A való életben a Harry Potter filmekből megismert, egykor pufók Dudley-nak nyoma sincs! Szinte a felismerhetetlenségig lefogyott és mostanra Harry Melling szexi, elegáns férfivá nőtte ki magát. Állítólag ez a hihetetlen átváltozás már a két Harry Potter és a Halál Ereklyéi film előtt elindult. Sőt, abban az időben is olyan picit hasonlított már csak az elvileg dundi Dudley-ra, hogy attól félt, a maradék filmekre lecserélik!

(Fotó: Netflix)

Harry Melling döbbenetes átváltozása csúnyácska kisfiúból dögös pasivá egyébként nem egyedi a varázsló világban! A legnagyobb sokk-hatást pár éve a Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis okozta. Ám a szexi Matthew sajnos már nem hogy nem szingli, de egyenesen házas! Nemrég vette feleségül szerelmét, a gyönyörű Angela Jonest. Azért ne keseredj el, mert itt van helyette az újabb sármos ex-Harry Potter színész, Harry Melling, aki nemcsak dögös, de szuper stílusérzéke is van!

(Fotó: Profimedia – Red Dot)

Még több

Te Te Te