Szétszedik az edzőt, aki Instán alázott meg egy plus-size nőt 

A híres személyi edzőt az akasztotta ki, hogy egy teltkarcsú nő jégkrémért állt sorba. 

Szétszedik az edzőt, aki Instán alázott meg egy plus-size nőt 

A kínos szitu Szingapúrban történt, és hatalmas port kavart a helyi sportkedvelők, edzőterembe járók körében. Sőt, még a személyi edző munkahelye is kikérte magának az esetet. Ha megismered a történteket, mindjárt megérted, miért akadtak ki az edzőre.

A közösségi médiában csak Super Shah-ként posztolgató edző éppen egy gyorsétteremben volt, amikor észrevett egy karcsúnak nem mondható nőt, amint fagylaltért állt sorba. Hátulról gyorsan lefotózta a látottakat, és egy nagyon durva megjegyzéssel kísérve ki is tette az Insta-oldalára. A szöveg így szólt:

WTF, ilyen kövér létére is fagylaltot akar enni?!” 

A posztot percek alatt kommentek tömege követte, és amikor a személyi edző főnökei meglátták, hogy alkalmazottjuk bejegyzését, azonnal felfüggesztették az állásából. 

„Amit Shah tett, nem fér össze a fitness termünk hitvallásával. Azt szeretnénk, ha mindenki szívesen jönne hozzánk, aki egészségesebb, fittebb akar lenni, és nem engedhetjük meg magunknak az ehhez hasonló incidenseket. Felülvizsgáljuk, amit az alkalmazottunk tett, de mindaddig, amíg ezt nem fejeztük be, Shah-ot felmentjük edzői állásából, és ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, akit ez az Insta-bejegyzés megsértett.” – nyilatkozta a fitnesz terem vezetősége.

Azóta nemcsak a terem, de a személyi edző is bocsánatot kért a történtekért: 

„Utólag nagyon megbántam, amit tettem. Túlságosan nyers voltam és durva, és ezzel megbántottam másokat. Személyi edzőként továbbra is az a célom, hogy segítsek azoknak, akik formába szeretnék hozni magukat.” – szólt a megbánó bejegyzés.

Szerinted is nagyon bántó volt ez a poszt?

Még több

Te Te Te