Szomorú hír a Trónok harca rajongóknak

Interjút adott George R. R. Martin író, de nem mindenki örül annak, amit mondott… Tudd meg, miért!

Szomorú hír a Trónok harca rajongóknak

Még júniusban derült ki, az HBO már dolgozik az első Trónok harca spinoff-on, amit várhatóan 2020-ban nézhetnek majd meg a fanok. Eddig az a hír járta, a sztori 10 ezer évvel az eredeti előtt fog játszódni, de most kiderült, ez inkább „csak” 5000 év. A GoT írója, George R. R. Martin ugyanis interjút adott, amiben nem csak ezt, hanem más izgalmas részleteket is elárult a készülő soriról.

Elmondta például, hogy bármilyen szomorú, a spinoff-ban nem lesznek sárkányok, Targaryenek, nem lesz Királyvár és vastrón sem. Westeros egészen más lesz, mint amilyennek most ismerik a rajongók.

„Egy nagyon más és régebbi világgal lesz dolgunk, ami remélhetőleg különlegessé teszi a nézők számára ezt a sorozatot!” – tette hozzá az író.

Amit még tudni lehet, hogy az egyik női főszerepet Naomi Watts kapta, egy másik fontos szerepet pedig Josh Whitehouse brit színészre bíztak. A színésznő karakteréről annyit már elárultak, hogy egy karizmatikus, társasági nő, aki sötét titkot őriz. Már most várod a sorozatot, igaz?

Bár még sokára mutatják be, azért van jó hírünk is, hiszen nemrég derült ki, a Trónok harca utolsó évadát jövő áprilisban nézheted meg.

Még több

Te Te Te