5 tökéletes film péntek esti lazításhoz

Végre itt a péntek, jöhet a jól megérdemelt pihi! Ehhez ajánlunk néhány szuper filmet.

5 tökéletes film péntek esti lazításhoz

John Wick (Film+, 22:50)

Ez az a film, amiben Keanu Reeves véres bosszút áll kiskutyája halála miatt. Az akció és a lövöldözés miatt a pasid is örül majd, ha a John Wicket nézitek, te pedig másfél órán át csodálhatod a mindig szexi Keanut. Ráadásul kifejezetten izgi film, úgyhogy semmiképpen se kezdd el a megfelelő felszerelés – vagyis popcorn – nélkül nézni!

Egy botrány részletei (Paramaount Channel, 21:00)

A mindig csodás Cate Blanchett ebben a filmben egy titokzatos tanárnőt, Shebát alakítja, aki viszonyba kezd 15 éves diákjával. A sztorit Judi Dench karaktere, Barbara, azaz Sheba egyetlen barátja meséli el nekünk naplóbejegyzésein keresztül.  Időközben megtudjuk Shebáról, hogy házas, gyerekei vannak, akik közül az egyik Down-kórban szenved, de kettős élete persze nem tarthat sokáig. Feszült, lebilincselő film az Egy botrány részletei, pont megfelel arra, hogy elvonja a gondolataidat a melóról így a hét végére.

Képtelen képrablás (FilmCafé 19:10)

Ez a retró romkom Sandra Bulkockkal a tökéletes kikapcsolódás péntek estére! A film egy nem túl szokványos szerelmes párról szól: Roz (Sandra Bullock) és Frank (Denis Leary) ugyanis piti tolvajok. Az utolsó akciójuk során viszont véletlenül egy nagyon értékes festményt sikerül elrabolniuk. Így kezdetét veszi a vicces, kalandos menekülésük az FBI, a megrendelő és a fagyizónál tanyázó madarak elől. Roz és Frank pedig különösen cukik együtt, úgyhogy a Képtelen képrablásban mindent megtalálsz, ami egy könnyed, péntek esti filmhez kell.

Zsenikém – Az ügynök haláli (AMC, 21:00)

Hihetetlenül stresszes heted volt és már teljesen kivagy az élettől? Akkor egy jó kis vígjáték kell neked, erre pedig a Zsenikém lesz a legjobb választás! A gyönyörű és szuper tehetséges Anne Hathaway egy igazi belevaló kémnőt alakít, így még girlpower fronton sem lesz okod panaszra. Anne, aki itt megvillantja a kifejezetten vicces oldalát Steve Carrell és a Szikla oldalán brillírozik. Előbbi alakítja Maxwell Smartot, akit egyszerű elemzőként bedobnak a mélyvízbe: nem kell mást tennie, csak a világot kéne megmenteni. Az újdonsült ügynök szerencsétlenkedésein garantáltan jól fogsz szórakozni!

Hős6os (HBO2, 19:30)

Egy jó Disney-film sose rossz, ugyebár, a Hős6os pedig több, mint jó! Főszereplője, a robotokat gyártó zseni, Hiro, aki egy váratlan fordulat miatt a barátaival együtt egy összeesküvés kellős közepén találja magát. Így hát a segítségére siet Baymax, Hiro legbizalmasabb robot barátja. Így hatan igazi szupercsapattá válnak, és szembeszállnak a főgonosszal. Elképesztően aranyos mese, Baymax és Hiro barátsága pedig kimaxolja a cukiságfaktort!

Még több

Te Te Te