Az ajándék, amire minden nő vágyik

Ha a pasid mindig bajban van, hogy mivel lepjen meg téged szülinapodon, karácsonykor vagy Valentin-napon, akkor csak mutasd meg neki ezt a cikket!

Az ajándék, amire minden nő vágyik

Christian Louboutin még 2014-ben jelentette be, hogy a mesés cipők mellett beauty-cuccokat is elkezd tervezni. Bizony, jól olvasod, tervezni, ugyanis minden egyes darab felér egy mestermunkával! Először körömlakkokat dobott piacra a tervező, a több mint 30 árnyalatból álló kollekció pedig legalább akkora sikert aratott a divatrajongók körében, mint az ikonikus magassarkúk.

Nem is csoda, hiszen a kecses üvegcsék designját a tűsarkakat idézik, a kupakok belseje pedig ugyanúgy piros színben pompázik, mint a Louboutin-cipők talpa. Plusz a lakkok árnyalatát is egy-egy híres cipellő színe ihlette, a tervező kérésére pedig dupla annyit pigmentet tartalmaznak és csillogóbbak, mint egy átlagos körömlakk, így akár egy rétegben is tökéletes manit készíthetsz velük.

A körömlakkokat követték a rúzsok, majd 2016-ban a szájfényekA Loubilaque termékcsalád ugyan csak 8 színből áll, de mindegyik árnyalat csillogását a lakkbőr inspirálta. A szájfények tartósak, jól pigmentáltak, de mégsem ragadnak, egyszóval tökéletesek! Extra különlegességük, hogy akár láncra is fűzheted és medálként is hordhatod ezeket.

A legújabb szenzáció pedig, hogy ezt a két sminkcsodát most egy exkluzív kiadásban is megvásárolhatják a dizájner-fanok! A Loubivalentine’s két színben érhető el: bájos nude és dögös vörös. A cuki szivecskés doboz pedig egy-egy passzoló körömlakkot és szájfényt rejt.

A limiált ajándékdobozok várhatóan 2019. január közepétől kerülnek a boltok polcaira, az áruk pedig nagyjából 120 euró lesz majd.

Még több

Te Te Te