Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy olyan ismerőssel, aki az exeddel közös haver, és sajnos még mindig nem tudod, hogyan kéne viselkedned egy ilyen helyzetben

Párban: Bátrabban mész bele konfliktusokba, jobban kiállsz magadért, de azért otthon, a barátoddal nem kellene folyamatos versenyben lennetek.

Bika:

Szingli: Egyre forróbb közted és egy új srác között a hangulat, és mivel te eléggé zavarban vagy tőle, ezt ő is jó jelnek veszi. A pirulásod, dadogásod, zavarod mindent elárul.

Párban: Minél praktikusabban szervezd meg a hétvégét, mert ha túlzsúfolod, akkor csak feszült leszel, és a kapcsolatotoknak sem tenne jót.

Ikrek:

Szingli: Érdemes próbára tenni egy pasit, aki tényleg tetszik? Egyelőre ne tesztelgesd, nincs sok értelme, viszont észre fogja venni, és akkor viszont annyi az egész viszonynak.

Párban: Minden jót tenne nektek, ami kimozdít titeket otthonról. Szinte biztos, hogy jól érzitek majd magatokat, ha kiléptek a komfortzónátokból.

Rák:

Szingli: Megint rengeteget gondolsz egy régi pasidra, akivel ráadásul nem is volt komoly kapcsolatot, de a hatása nagy volt és tartós… mert ugye még mindig tetszik.

Párban: Nem szabad belelovalnod magadat egy-egy konfliktusban, mert ettől állandóan rosszabbnak látod a viszonyotokat, mint amilyen. Jó páros vagytok, de te szeretnél több izgalmat belevinni a kapcsolatba, ami sokszor a vitát okoz.

Oroszlán:

Szingli: Mostanában rengeteg programod van és most érzed azt, hogy lassítanod kellene. Hogy nem kell állandóan ismerkedned, hogy nem csak bulikban érezheted jól magadat.

Párban: Fáradtan indul a weekend, de egyre több és több energiád lesz a barátodtól. Egyszerűen imádsz vele lenni, és azt is bírod, hogy ilyen fantasztikus hatással van még mindig rád.

Szűz:

Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki még talán annak idején tetszett is, de nem volt alkalmatok közelebbről megismerkedni, most viszont sikerülni fog…

Párban: Minden porcikáddal azon vagy, hogy szuper hétvégétek legyen, viszont ettől a nagyon-akarom-hozzáállástól lehet, hogy nem sikerül olyan jól és csalódás ér. Engedj meg magatoknak egy kis rugalmasságot!

Mérleg:

Szingli: Iszonyatosan nehéz téged kirobbantani otthonról, annyira jól eltervezted, hogy olvasol vagy filmet nézel, de legalább egy nap azért vesd bele magad az éjszakába.

Párban: Pénteken még a munka lesz a középpontban mindkettőtöknél, de holnaptól mindenképp legyetek kettesben, beszéljétek át a hetet, pótoljátok be, amire hét közben nem volt idő.

Nyilas:

Szingli: Nem alakult túl jól a heted a melóban, és legszívesebben csak elfelejtenéd az egészet. Szerencsére egy rakás program vár rád a hétvégén!

Párban: Van némi feszültség köztetek, és ha nem sikerül kordában tartanod az indulataidat, annak hatalmas balhé lehet a vége! Szóval csak óvatosan!

Bak:

Szingli: Kezdesz teljesen belezúgni egy srácba, de azért eléggé bizalmatlan is vagy. Nincs semmi gond azzal, ha óvatosan közeledsz hozzá, de azért élvezd is!

Párban: Fontos döntés előtt álltok, de ezt nem kell azonnal meghoznotok. Tegyétek félre a dolgot hétvégére és inkább pihenjetek, bulizzatok!

Vízöntő:

Szingli: Egyszerűen nem tudod elengedni a melót a hétvégén sem, folyton a benti dolgokon kattogsz. Egy kemény edzés segítene elfelejteni ezeket!

Párban: Általában nem érted, hogy miért féltékeny ennyit a barátod, most viszont te tapasztalhatod meg, hogy milyen érzés, ha a pasidat más csaj is kiszemeli magának.

Halak:

Szingli: Az egyik haverod bepróbálkozik nálad, aki egyébként végülis neked is tetszik. De azért gondold végig, hogy megéri-e egy éjszaka miatt így megkavarni a dolgokat.

Párban: A pasid nagyon megbántott, és még csak észre sem vette, pedig téged napok óta kínoz a beszólása. Ha nem akarsz több ilyet, egyszerűen csak szólj neki, ne várd, hogy magától kitalálja!

Még több

Horoszkóp