Rihanna ismét bomba formában van

Rihannának elege lett a trollokból és megvillantotta dögös alakját!

Rihanna ismét bomba formában van

Rihanna mostanában nem pihen: megcsillogtatta színészi tehetségét az Ocean’s 8 – Az évszázad átverésében, smink és fehérnemű kollekcióján dolgozik, sőt hamarosan új dalokra is számíthatunk tőle. Ám jó néhány trollt ez egyáltalán nem érdekelt, és az utóbbi időben mással sem foglalkoztak, csak az énekesnő testével.

Tény, hogy Rihanna az elmúlt két évben kicsit teltebb lett, az év eleji Grammy díjátadón pedig kifejezetten ducinak tűnt, még a menő latex kabátja alatt is. Ráadásul májusban szőrös lábbal sokkolta a követőit Instán. Ha ez még nem lenne elég, Ririt legújabb fehérnemű kollekciójának piacra dobása után sem kímélték a fanok. A Savage X Fenty névre hallgató márkát ugyanis size inclusive-ként reklámozták, a valóságban viszont egyik plus-size lány sem talált magának sem kényelmes melltartót, sem pedig bugyit!

Tehát úgy tűnik, a sikerei ellenére is mostanság nem volt a netezők kedvence. Ám Rihanna igazi badass csajszi, és most, hogy elege lett az internetes trollok hadából, bevetette a nehéztüzérséget! Egyszerre vágott vissza a body shamereknek és kedvezett a rajongóinak. Az azóta elvileg már rendes méreteket áruló Savage X Fenty fehérneműket reklámozza legújabb Insta posztjában. A bejegyzés láttán viszont nem a hatalmas kedvezmény ígéretétől esik le az állunk. Riri bomba alakja az, ami igazán kimaxolja a wow-hatást!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We getting NAUGHTY-not-NICE this season! @savagexfenty just dropped The Ultimate Gift Guide to help you shop gifts for everybody in ya life !! Hit up SavageX.com to get 50% off everything for a limited time!

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Még több

Te Te Te