Rita Ora csúnyát bakizott

Videó készült róla, amin egyértelműen az látszik, hogy playbackelt. Rengetegen támadják miatta.

Rita Ora csúnyát bakizott

Amerikában a karácsony valójában a halloween után, pontosabban a Hálaadás ünnepével kezdődik. Ezen a napon New Yorkban már évtizedek óta tartanak felvonulást az Ötödik sugárúton, ahol a Macy’s áruház tart parádét hatalmas hőlégballonokkal. Ilyenkor tízezrek mennek ki, hogy végignézzék a felvonulást, ahol általában sztárvendégek is fellépnek.

Idén többek közt Rita Ora is énekelt, akiről azonnal felkerült egy videó Twitterre, amin tisztán látszik, hogy az énekesnő csak tátog a zenére – még csak nem is tartotta a szája elé a mikrofont, de a hangja ugyanúgy hallatszódik a felvételen.

Többen is kínosnak nevezték a szitut. Sőt, a Twitter gyakorlatilag egy emberként nevezte viccesnek a dolgot, miszerint az énekesnő nem volt képes élőben énekelni. Csakhogy nemsokkal később kiderült, hogy valójában nem is tudott volna élőben énekelni, mindezt pedig John Legend árulta el, aki szintén fellépett a parádén, és Rita védelmére kelt:

Mindannyiunknak playbackelni kellett a parádén, mert egyszerűen nem lehetett megoldani, hogy élőben énekelhessünk. Ettől függetlenül remélem tetszett mindenkinek. Ugye tudjátok, hogy ha a koncertjeimre jöttök, ott minden dalom 100%-ig élőben hallható?”


Szóval bármennyire is kínos volt, szegény Rita Ora valójában nem tehet arról, hogy tátognia kellett.

Még több

Te Te Te