A legmenőbb manikűr trendek most

Ötleted sincs, milyen körmöket szeretnél ebben az átmeneti időszakban? Hiszen már nincs ősz, de a tél sem köszöntött be… Nyugi, megmutatjuk, miből inspirálódj!

Mint a juharszirup

A világ túlsó felén imádják az emberek a juharszirupot, ezért kapta ez a körömtrend ezt a fantázianevet. A juhar árnyalata melegséget sugároz, ugyanakkor kimondottan őszi. Ebben az átmeneti időszakban tökéletes választás lehet!

A barna nem is uncsi

Ezt a barna-barnával dizájnt a Louis Vuitton inspirálta, nekünk leginkább a nyolcvanas éveket juttatja eszünkbe. Kipróbálod?

Jöhet egy kis fenyőzöld?

Napokon belül beköszönt a meteorológiai tél, ezzel együtt pedig a karácsonyt megelőző időszak. Ehhez tökéletesen passzol egy olyan manikűr, ami árnyalatában a fenyőfákat idézi. Légy kreatív, ezzel a színnel is lehet játszani!

Őszi színpaletta

Ha az izgalmasabb manikűröket kedveled, akkor ez a neked való trend, hiszen a lényege, hogy minél több szín jelenjen meg a körmökön, persze az ősz jegyében.

Hulló falevelek

Fesd le a körmeidet átlátszó lakkal, majd a tetejére jöhet egy kis narancssárga, arra pedig egy pici arany csillámpor. Olyan lesz, akár a szélben lehulló falevelek. Csodaszép, igaz?

Direkt kopott

Meglepő trend kezdett el terjedni az Instán, aminek a lényege, hogy olyan, mintha már megkopott volna, mondjuk a mosogatástól. Talán ezt a legkönnyebb elkészíteni házilag, ugye?

Még több

Te Te Te