Ez az idei év legcikibb esküvője

A megcsalt menyasszony az oltár előtt állt bosszút a vőlegényen, nem is akárhogy!

Ez az idei év legcikibb esküvője

Te mit tennél, ha megtudnád, hogy megcsalt a pasid? És mit tennél akkor, ha a vőlegényed csalna meg, és mindezt órákkal az esküvőtök előtt tudnád meg? Nem biztos, hogy lenne akkora lélekjelenléted, mint annak az ausztrál menyasszonynak, aki ennek a sztorinak a főszereplője.

via GIPHY

Az ausztrál New című lapnak a lány nevét nem árulta el, mindössze a történetét mesélte el. „Ennek kellett volna lennie életem legszebb napjának, helyette viszont tudtam, hogy épp véget ér álmaim kapcsolata, és ezt mindenki végignézi majd” – vallotta a lány, aki egy nappal esküvője előtt, a lánybúcsúján kapott egy sms-t, amiben állítása szerint szelfiket és olyan képernyőmentéseket látott, amik bizonyították, hogy vőlegénye megcsalta őt egy másik lánnyal. Sőt, olyan üziket is olvashatott benne, mint az alábbiak: „Elképesztő a tested, és ahogy használod azt. Bárcsak fele ennyire jó lenne a barátnőm is.

A menyasszony barátai azonnal szembesíteni akarták az üzenetekkel a csalfa pasit, de a lány kivárt, mert úgy döntött, az oltár és barátaik, illetve a család előtt akarja elmondani a srácnak, hogy mindent tud: „Amint meglátta az arcom, tudta, hogy ez nem egy esküvő miatt izgatott nő arca, de azt nem is sejtette, hogy mi fog történni. Amint odaértem hozzá – nagy levegőt vettem – odafodultam a jelenlévő násznép felé, és elmondtam nekik az igazat” – bizony, a lány végül esküvői fogadalma helyett azokat az sms-eket olvasta fel, amiket vőlegénye írt annak a bizonyos másik nőnek.

A pasi persze kiviharzott a helyszínről, a családja és a barátai pedig követték őt. A bulit ettől függetlenül ugyanúgy megtartotta a menyassszony: az őszinteséget ünnepelve.