Két éven keresztül hamisította egy másik lány Insta-képeit

Képzeld el, hogy véletlenül rábukkansz egy olyan profilra, ami a te képeid vannak lemásolva. Ijesztő, ugye? Ezzel a lánnyal pontosan ez történt.

Két éven keresztül hamisította egy másik lány Insta-képeit

Chloe Cowan arra használta az Instát, amire a legtöbben: feltöltötte a kedvenc képeit és bezsebelte érte a lájkokat a követőitől. Egy idő után viszont elég furcsa dolgott vettek észre a tesójával, hiszen képbe került egy másik Instagram fiók is. A honeybasra18xo profilnévvel regisztrált csaj is szuper fotókat töltött fel, amivel nem is lett volna semmi gond. Viszont ez a lány egy az egyben lemásolta Chloe képeit!

Ugyanolyan ruhákat keresett magának, ugyanúgy lőtte be a haját, ráadásul a póz és a képaláírás is azonos volt Chloe verziójával. A legdurvább eset talán mégis az volt, amikor a hamis profil egy feltöltött rövid videót is ugyanúgy felvett és eljátszotta a tartalmát. A Cowan tesóknak fogalmuk sincs, hogy ki lehet a másolómániás és azt sem értik, hogy ebben mi a poén neki. Viszont nagyon megijedtek a dologtól, hiszen Chloe Insta profilja nem is nyilvános és a hamis profil nem követi őt. Szóval egy újabb álnévvel kellett bekövetnie szegény lányt, hogy láthassa a fotókat. Mióta az ügy kiderült, a koppintós lány törölte magát a social média felületről, de ezzel sem nyugtatta meg Chloe és a tesója lelkét. Durva igaz?

Még több

Te Te Te