Döbbenet, kire hasonlít valójában Charlotte hercegnő

Katalin és Vilmos kislányáról már többször állították, hogy nagyon hasonlít dédnagyanyjára, II. Erzsébet királnyőre. Most viszont olyan kép került elő az egyik családtagról, ami végleg eldöntötte a kérdést.

Döbbenet, kire hasonlít valójában Charlotte hercegnő

Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer, modell a napokban megosztott az Instáján egy régi fekete-fehér fotót magáról, amihez a következőt írta: „Első nap az iskolában.” Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a hozzászólások arról szóljanak, hogy a képen látható kislány mennyire hasonlít Charlotte hercegnőre.

Fotó: Instagram

„Charlotte úgy néz ki, mint te!” – áll az egyik kommentben. „Egy pillanatig azt hittem, hogy Charlotte hercegnő” – írta az egyik hozzászóló, majd valaki hozzátette: „Azta, Charlotte hercegnő annyira hasonlít rád.” A képen Kittynek egyébként pont olyan frizurája van, mint ahogy Katalin hercegné kislánya is gyakran hordja a haját. Kittyről nagyon gyakran mondják, hogy olyan, mint Diana hercegnő volt, ezért volt, aki ennél a képnél is megjegyezte, hogy a modell inkább nagynénjére hasonlít. 

Ezek után már biztos, hogy a kis hercegnő édesapja, Vilmos génjeit örökölte, míg testvérei, György és Lajos inkább édesanyjukra, Katalinra hasonlítanak. Míg Louis kiköpött olyan, mint anyukája, a kis György herceget legtöbbször Michael Middletonhoz, Katalin apukájához szokták hasonlítani. A következő fotó is azt bizonyítja, hogy a legfiatalabb testvér volóban Katalin hergecné vonásait örökölte.

Fotó: US Getty Images. Bal oldalon Katalin hercegné, jobb oldalon Lajos herceg

Még több

Te Te Te