Ugyanahhoz a férfihez szeretne hozzámenni az ikerpár

Ugyanúgy néznek ki, a testüket is ugyanolyanra plasztikáztatták és még a pasijukat is megosztják. Vigyázz, mert elég fura sztori következik…

Ugyanahhoz a férfihez szeretne hozzámenni az ikerpár

Anna és Lucy DeCinque már korábban is kiakasztotta az internetet, amikor simán felvállalták, hogy habár ikrekként egyébként is nagyon hasonlítanak egymásra, a tökéletes azonosságért kés alá akarnak feküdni. A plasztiklétre elég hamar rákaptak és gyorsan egymásután megcsináltatták a mellüket, feltöltették a szájukat és összesen 14 szépészeti beavatkozáson estek át mindössze 2 hét leforgása alatt. A tervük pedig bejött, hiszen tényleg lehetetlen megkülönböztetni őket, de állításuk szerint már nagyon bánják, hogy ennyire túltolták a műtéteket.

A 33 éves tesók éppen ezért úgy döntöttek, hogy több beavatkozást már nem fognak bevállalni. A komoly döntés meghozatala után egyből jött a következő nagy elhatározás: hozzá akarnak menni a közös pasijukhoz. És igen, ez teljesen komoly. 

Az ikercsajoknak ugyanaz a srác rabolta el a szívét és mindketten gyereket akarnak tőle. „Szeretnénk, ha egyszerre tudnánk teherbe esni, habár ebbe azért beleszólhat a természet is. Ezt sajnos mi nem tudjuk irányítani” – mesélik az elképesztő tervet a DeCinque-tesók. És hogy miért akarnak egyszerre teherbe esni? Erre is kapásból érkezik a válasz: „Szeretnénk ha együtt változna a testünk és egyszerre élnénk át a terhesség minden percét. A legjobb az lenne, ha ugyanakkor is tudnánk szülni.” Az persze már más kérdés, hogy így a gyerekek akkor most féltesók vagy unokatesók lesznek-e? Arról nem is beszélve, hogy milyen családmodellben nőnek fel, ha a szerelmi hármas tényleg végigviszi a tervét. Téged is lesokkolt a két lány őrült ötlete?

Még több

Te Te Te