Beyoncé csúnyán beégette Ed Sheerant

A két sztár már korábban is dolgozott együtt, de lehet Ednek egy életre elment a kedve Beyoncétól az énekesnő kis akciója után.

Beyoncé csúnyán beégette Ed Sheerant

Beyoncé és Ed Sheeran múlt hétvégén Johannesburgban, a Global Citizen Festivalon léptek fel, ahol az énekesnő 6 különböző szettben is színpadra lépett. Az egyik ruhaválasztása elég viccesre sikeredett, ráadásul pont az, amiben a farmer-póló kombóban feszítő Ed mellett énekelt. A divatsokk miatt sokan nem szúrták ki, hogy nem csak a ruhával volt gond, hanem a közös duettel is, amit Queen B tett elképesztően kellemetlenné.

A páros éppen a Perfect című számot adta elő, amikor a Grammy-díjas Ed elvétett egy hangot és egy pillanatra nagyon hamiskásan szólt a része. A közönségnek valószínűleg fel sem tűnt volna, de Beyoncé esélyt sem adott arra, hogy észrevétlenül túllendüljenek a bakin.

A sztárlány ugyanis egy lesújtó pillantással jutalmazta a hangbotlást, majd miután észrevette, hogy elkezdett grimaszolni és nevetgélni, gyorsan összeszedte magát. Persze ez pont elég volt hozzá, hogy mindenki kiszúrja, valami nem stimmel. Reméljük, a koncert végén elnézést kért az énekestől, mert nagyon örülnénk több olyan közös számnak, mint amilyen a Perfect is.

Még több

Te Te Te