Ilyen volt Meghan Markle régi otthona

Kíváncsi vagy hogyan élt Meghan mielőtt hozzáment Harryhez? Mutatunk pár olyan képet a régi lakásáról, amit egykori Instájára töltött fel a hercegné.

Ilyen volt Meghan Markle régi otthona

Meghan Markle-nek el kellett adnia a Torontóban található gyönyörű, luxus otthonát, miután Harry herceg eljegyezte. Persze azelőtt szerencsére rengeteget posztolt az Intájára, amiből kiderült, hogyan éli mindennapjait két kutyusával, Guy-al és Bogarttal.

Ahogy a képek is bizonyítják – nem meglepő módon – Meg a klasszikus és minimális stílust kedvelte leginkább. Rengeteg fotót osztott meg az otthonáról az 1,6 millió követőjével, amin legtöbbször kutyái, virágai és a háza dekorelemei szerepeltek.

Fotó: Instagram

A nappalijában egy nagyméretű krémszínű kanapé volt a központi elem, ami mögött megtalálható volt az étkező is. Az egész szoba elegáns és egyszerű berendezéséhez párosultak a falra akasztott színes művészeti alkotások.

Fotó: Instagram

Úgy tűnik, Meghan imádta a friss virágokat is, amik mindig helyet kaptak az otthona különböző részeiben. De a fotók nemcsak a növények szeretetéről árulkodnak: a hercegné lakása minden pontján megtalálható volt egy-egy könyv, hiszen mindig is lelkes olvasó volt. Sőt, a vendégszobában volt egy mini könyvtár is, ahol szín szerint voltak sorba rendezve a könyvek.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Meghan az udvarról is posztolt pár képet. Úgy tűnik, pont elég hely volt arra, hogy a kutyusok is tudjanak szaladgálni, de grillpartizni is lehessen a barátokkal. Neked hogy tetszik a hercegné egykori otthona?

Fotó: Instagram

Még több

Te Te Te