„28 évesen volt az első randim” 

Te emlékszel a legeslegelső, igazi randidra? Képzeld, ez a csajszi 28 évesen ment el élete első valódi találkájára, és meg fogsz lepődni, milyen élményben volt része. 

„28 évesen volt az első randim” 

“Egy zátonyra futott, hosszú kapcsolat után voltam éppen – kezdi a sztoriját Clara, az amerikai Cosmopolitan újságírója -, és egyszercsak iszonyú egyedül éreztem magam. Ebben a hét évben egyfolytában együtt voltunk, így hirtelen fogalmam sem volt, mit kezdjek a szituval.” 

Az akkor 28 éves lány elhatározta, hogy randizni kezd, csak éppen az volt a gond, hogy eddig még soha, senkivel nem volt igazi randin. Bár a volt pasijával sokszor elmentek otthonról vacsizni, haverokkal találkozni, klasszikus randevúban még nem volt része.

“Kicsit féltem, attól, hogy mi lesz, ha csődöt mondok, vagy ha nagyon látszik rajtam, hogy izgulok, de végül beadtam a derekam, és találkoztam egy sráccal, akit Tinderen ismertem meg. Egy étterembe mentünk, és elég sablonosan indult az este, de a vége sem lett jobb. Igazából az egész nagyon csúnyán végződött, ugyanis a srác teljesen kiakadt azon, hogy skorpió a csillagjegyem, és hogy mennyi rossz tulajdonságom van. Én persze nem értettem, hogy miért csinál belőle akkora ügyet, de mondanom sem kell, a randi végén egyikünk sem mondta, milyen jó lenne újra találkozni. Hát így ért véget életem első igazi randija” – mesélte a csajszi.

Elég durva, nem? Te mit tettél volna a lány helyében? Mert ő a kellemetlen első élmény után sem adta fel, hanem eldöntötte, tovább folytatja a találkozókat, hátha egyszercsak rátalál az új szerelem. Erre több mint két évet kellett várnia, eközben pedig sokat foglalkozott magával, az álmaival, és próbálta kizárni a negatív gondolatokat, hogy soha nem lesz senkije.

Miután mindezt tisztázta magában, és már nem akart folyamatosan megfelelni a randipartnereinek, egy totál véletlen helyzetben találkozott egy szimpi sráccal, akivel azóta már több felejthetetlen randiban is volt része. 

Még több

Te Te Te