2018.12.06.@ 14.12

A saját tesója akarja beperelni Kim Kardashiant?

A popsikirálynő és Kourtney között nagyon megromlott a kapcsolat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A saját tesója akarja beperelni Kim Kardashiant?

A Kardashianoknak igazi “se veled, se nélküled” kapcsolatuk van egymással, néha jobban elviselik egymást, máskor viszont nagyon is ellenségesen viselkednek. Átalában inkább az utóbbi a jellemző: főleg Kim és Kourtney esetében. A két csajsziról ugyanis nem igazán mondható el, hogy barátnők lennének. 

Legutóbb például egy fotózáson mondta azt Kim Kourtney-nek, hogy ő az, akire a legkevésbé jó ránézni. Ez azért elég kellemetlen, nem igaz? A popókirálynő a napokban Jimmy Kimmel show-jában nyilatkozta azt, hogy Kourtney ezért képes lenne beperelni őt. Sőt, még kegyetlennek is nevezte nővérét, aki szerinte biztosan képes lenne a jogi utat választani ellene.

Kim a beszélgetés során még azt is hozzátette, hogy Kourtney-től nem állnak távol az ilyen ügyek, simán perbe áll bárkivel. „Amikor a videójátékomban karakterként megjelent, fizettem neki – de igen, még több pénzt akart” – magyarázta Kim. A játék kitalálásának ideje alatt is problémák voltak a csajszival. Kim akkor veszekedés közben a következőket vágta a nővére fejéhez: „Nevetséges, hogy egy ilyen szívességre nem vagy képes, pedig én annyi mindent tettem érted. És Scott felhívott, és ezt mondta: ‘Venned kellett volna neki egy pár cipőt azért, hogy felhasználtad a karakterét a játékban’ – Én meg: ‘Cipőt venni neki? Azok után, hogy mi mindent tettem érte? Nem veszek neki egy béna cipőt. Egy egész karriert vettem neki!’” 

A sztárcsajszi ezek szerint biztos ki van akadva a nővérére, bár az elmondottak alapján Kourtney inkább hálás lehetne neki, minthogy beperelje. Te mit gondolsz erről?

Címkék: botrány jimmy kimmel kim kardashian kourtney kardashian külföldi sztárok per sztárhírek testvérek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Az egész internet most ezt a párt keresi

Az egész internet most ezt a párt keresi

És az ok elképesztően aranyos!

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!

Kiderült: Így lehetsz boldogabb a munkádban

Nem mindig a felmondás a megoldás, ha boldogtalan vagy az irodában. Könnyen smiley övezetté varázsolhatod a melós mindennapokat.

3 dolog, amin változtatnod kell, hogy jobban aludj

Ha megfogadod ezt a pár tanácsot, minden nap kipihenten ébredhetsz!

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze...

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!