Ennyit keres Mariah Carey egyetlen karácsonyi dalával

Akár már dolgoznia sem kéne többet a dívának, hiszen ezzel az egy számával kihúzná élete végéig.

Ennyit keres Mariah Carey egyetlen karácsonyi dalával

A karácsonyi időszak koronázatlan királynője Mariah Carey, akinek az All I Want For Christmas Is You című számát biztosan te is betéve tudod már. Azonban gondoltad volna, hogy az énekesnő, hiába 24 éve jelent meg a száma, a mai napig is profitál ebből a dalából?

És nem is akárhogyan, hiszen az ismét bombaformában lévő Mariah számát a karácsonyi időszakban a rádióktól kezdve a bevásárlóközpontokig szinte mindenhol hallhatod. Így nem csoda, hogy az énekesnő 1994 és 2017 között körülbelül 60 millió dollárt, vagyis majd két milliárd forintot zsebelt be csak ennek az egy számának a jogdíjaiból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Silent Night 🎄

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Ez a dal annyira sikeres, hogy az énekesnő idén ennek szentelte új európai turnéját is. A karácsonyi All I Want For Christmas Is You” Holiday Tour  december 1-jén kezdődött el Norvégiában, és december 17-én fog befejeződni Spanyolországban.

A gyermekeit sem hagyta otthon az énekesnő, vele tartottak a turnéján is, sőt Monroe és Morocco, akik szintén imádják édesanyjuk karácsonyi dalát, még együtt is énekelték vele a kocsiban és a színpadon is.

Ugye milyen cukik együtt karácsonyi daléneklés közben?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te