Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 10-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Folyamatosan azon aggódsz, hogyan nézel ki, milyennek lát a barátod. Még az ágyban is ezen kattogsz, amitől annyira feszült leszel, hogy nem tudod elengedni magadat. Muszáj lazítanod, mert a barátod sem érzi jól magát, ha azt látja, te nem élvezed a helyzetet…

Bika: Szereted, ha pontosan az és úgy történik, ahogy te akarod, és ez a szexre is igaz. De vajon a barátodnak is bejön, ha mindig te irányítasz? Néha kérdezd meg, ő mire vágyik!

Ikrek: Az, hogy most épp nem vagytok teljesen egy hullámhosszon, nem jelenti azt, hogy óriási probléma lenne köztetek. Mindketten kimerültek vagytok, de az ünnepi pihenés alatt rendeződik majd minden!

Rák: Az év vége, az ünnepi hangulat annyira jó hatással van rátok, hogy mindketten extra romantikus, összebújós kedvetekben lesztek egész héten. Készülj, mert rég volt ennyire nagy az összhang az ágyban is köztetek!

Oroszlán: Ha szingli vagy, ez sajnos nem ezen a héten fog megváltozni. Bár nagy óó-kban nem lesz részed, de így is szuper heted lesz, mert megismerkedhetsz egy szupercuki sráccal.

Szűz: Sokkal nyitottabb és bevállalósabb vagy, mint máskor szoktál, aminek a barátod kifejezetten örül. Most végre kipróbálhattok néhány dolgot, amit már régóta szeretne.

Mérleg: Becsúszhat néhány vita a héten, de szerencsére semmi komoly, sőt inkább totálisan beindít mindkettőtöket. Szóval készülhetsz néhány igazán szenvedélyes hancúrpercre!

Skorpió: Hiába adsz újabb és újabb esélyt a srácnak, egyszerűen nem az igazi a szex, valahogy nem működik a kémia köztetek. Ha úgy érzed, ez már nem lehet jobb és mindketten szenvedtek ettől, talán jobb lenne továbblépned…

Nyilas: Mit szólnál hozzá, ha már most készülnél néhány apró, de nagyon szexi meglepetéssel a pasidnak? Totál odalenne, ha most kivételesen csakis az ő kedvében járnál és beiktatnál egy kis extra kényeztetést a héten.

Bak: Azt érzed, hogy még sosem volt ilyen jó a kapcsolat köztetek, ez pedig segít annyira egymásra hangolódni, hogy az összebújások is tökéletesek. Mintha olvasna a fejedben, pontosan tudja, mikor mire vágysz, és ez fordítva is igaz!

Vízöntő: Nem tudsz türelmes lenni a pasiddal, millió dolgod van, és úgy érzed, ő is csak hátráltat. Még az a szokása is kiborít most, ami máskor nem zavar. Viszont hancúrfronton annyira jól teljesít, hogy egy csapásra elmúlik minden haragod

Halak: Nem szereted kimutatni az érzéseidet, de talán a közeledő ünnep miatt te is érzelmesebb hangulatban van. Így az összebújások is inkább meghittek lesznek, de ezt most egyikőtök sem bánja.

Még több

Te Te Te