Most már biztos, hogy ő Demi Lovato új pasija

Úgy tűnik, az énekesnőre végre rátalált a szerelem.

Most már biztos, hogy ő Demi Lovato új pasija

Demi Lovatonak nem volt egyszerű a 2018-as éve, hiszen júliusban elvonóra került, mert drogokkal túladagolta magát. A családja, a barátai és az összes rajongója rettentően izgultak azért, hogy a sztár túllendüljön ezen a nehéz időszakon.

Legutóbb egy olyan képet posztolt az Instájára, ami megnyugtatott mindenkit, hiszen a fotón látszik, hogy a csajszi már szuperül érzi magát. Most viszont a lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapni Demit, ahogyan Henry Levy, dizájnerrel randizik. Így már biztos lehetsz benne, hogy az énekesnő tényleg kicsattan a boldogságtól.

A párt Malibuban, egy sushi étterem előtt sikerült lefényképezni, ahogy éppen csókolóznak. Sőt, ezek után kézen fogva sétáltak a kocsi felé, amiből arra tudunk következtetni, hogy együtt vannak. A fiatalokat egyébként egy hónappal ezelőtt látták először együtt mutatkozni nyilvánosan. Valószínűleg már jó ideje randiznak, és a fotókat elnézve, nagyon jól érzik magukat együtt.

Bár Demi egyik ismerőse két hete azt nyilatkozta, hogy az énekesnő és a dizájner nem alkotnak egy párt, és a csajszi csak arra figyel, hogy újra egészséges legyen. Lehet, hogy pont egy új szerelem zárja le a nehéz időszakot, amin az énekesnő keresztülment.

Még több

Te Te Te