Szuper új funkció érkezett Instagramra!

Frissítsd gyorsan az appot, mert már elérhető!

Szuper új funkció érkezett Instagramra!

Te is voltál már úgy, hogy egy személyes üzenetre túl semlegesnek tűnt a pötyögött válasz? Jártál már úgy, hogy sietve és gyorsan akartál válaszolni egy barátnődnek, de a szöveges üzenet leírás nem ment volna a kezedben tartott cuccok miatt? Az Instagram itt van, hogy megoldja ezeket a problémákat, hiszen most már akár hangüzenetekkel is tudsz kommunikálni barátaiddal az appon keresztül is! Ez igazán megkönnyíti a beszélgetést akkor is, amikor éppen bevásárolsz, vezetsz vagy a nehéz szatyraidat cipeled, hiszen ehhez a funkcióhoz szinte egyáltalán nem kell használnod a kezedet sem.

Annyi a dolgod csupán, hogy az Instagram üzenetében lenyomva tartod a mikrofon gombot, ezáltal már rögtön veszi is fel az app a hangodat. A hangüzenet egy percig is eltarthat és a képi üzengetéssel ellentétben nem tűnik el magától. Ez a funkció nem ismeretlen már a Facebookosok és a WhatsAppot használók körében, hiszen ezeken a platformokon már évek óta elérhető ez a lehetőség, ami most már nemzetközileg mindenhol használható az Instagramon belül is.

Az új hangüzengetés a csoportos beszélgetésekben is megtalálható mind iOS és Androidos telefonokon is. Egyébként ez a funkció olyan országokban igazán fontos, ahol olyan nyelvet beszélnek, ami nem elérhető az Instagram billentyűzetén, így ők is probléma-, és helyesírási hibák nélkül tudnak egymással kommunikálni.

Frissítsd már most az appot, hogy hangüzenetben elmondhasd barátaidnak micsoda szuper újdonság érkezett az Instagramra!

Még több

Te Te Te