1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

Az ünnepekre mindenki igyekszik meghitté varázsolni az otthonát, de amit ez a nő tett, egy picit talán túlzás…

1 milliót költött karácsonyi dekorációra ez a nő

Biztosan te is találkoztál már extrém díszítésekkel, hiszen nagyon sokan vannak, akik szinte sportot űznek abból, hogy minden évben övék legyen a legszebb – vagy inkább leggiccsesebbkarácsonyi dekoráció.

Egy brit édesanya, Joanne Buckley is teljesen odáig van a karácsonyért. Ebben az időszakban imádja agyondekorálni a családi házát. Idén összesen négy karácsonyfát díszített fel, de emellett kétméteres játékfigurákat is elhelyezett az otthona különböző pontjaiba.

Elmondása szerint a ház különböző szobáinak a díszítését más-más téma ihleti. Idén az előszobában a candy cane, vagyis a cukorpálca, a nappalban a Télapó, míg egy harmadik szobabában a Grincs van a középpontban. De a dekorelemek nem csak bent találhatók meg, a ház előtt egy világító hóember és egy hatalmas plüss mackó várja a vendégeket.

A brit Metro nevű lapnak Joanne a következőket nyilatkozta a szenvedélyéről: „Ebben az évben nagyjából 3000 fontot költöttem (azaz csaknem 1 millió forintot), de minden évben ez a szám növekszik. Az egyik fa például több, mint 800 fontba – körülbelül 290 ezer forintba – került. Ez nem egy olcsó hobbi, de teljesen a megszállottja vagyok.”

Te mit gondolsz, nem sok ez egy kicsit?

Még több

Te Te Te