Te megtalálod a hibát a karácsonyfán?

Futótűzként terjed a neten egy kép, ami szuper karácsonyi fejtörőnek is beillik! Te vajon meglátod, hogy mi bújt el a fenyőágak között?

Te megtalálod a hibát a karácsonyfán?

Egy amerikai Twitter-felhasználó, Alli McDonald viccesnek szánt képet töltött fel a közösségi oldalára, de arra nem számított, hogy ennyi embert fog érdekelni a fotó. Első ránézésre egy sima karácsonyfának tűnik a fenyő, de ha közelebbről megnézed, találsz rajta valamit, ami nem illik oda. Itt nézd meg a fotót:

Sikerült kitalálni, hogy miről van szó? Ha nem, akkor segítünk: egy cica bújt el az ágak között:

A képhez persze rengeteg komment érkezett. „Egyáltalán nem találtam el. Azt hittem, hogy láttam egy fekete macskát és a szemeit” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Úgy tűnik, ő egy profi a csúszómászó ninja képességeivel.” De emellett rengeteg fotó érkezett még a kép alá, amiben a kommentelők bemutatják, hogy az ő macskájuk is ugyanezt csinálja a fával:

Az biztos, hogy nagyon nehéz megtalálni a képen a macskát, de ha elég szemfüles vagy, akkor könnyebben feltűnik. Alli egyébként azt mondja, hogy a cica imád a fára felmászni, és naponta többször is végrehajtja ezt a „mutatványt”. A cicákról egyébként is köztudott, hogy szeretnek mindenféle helyekre felmászni. Azért elég ijesztő lehet, ha épp arra érsz haza, hogy mozog a karácsonyfád vagy éppen eldőlt, mert a cicád lerántotta.

Még több

Te Te Te