A legmenőbb ötperces ünnepi dekorötletek

Az utolsó pillanatig hajtottál a melóban és most eszmélsz, hogy a kecód feldíszítését totál elfelejtetted? Még nem késő, hogy Pinterestre illő karácsonyi dekorációt varázsolj otthonra!

Fényfüzér 2.0

Ki mondta, hogy az égősorok csak a fenyőfán vagy fellógatva mutatnak szuperül? Üvegvázában tobozokkal vagy más karácsonyi kiegészítőkkel elrendezve instant ünnepi hangulatot teremtenek, plusz a romantika faktort is emelik.

Ég a gyertya, ég…

Ennél klasszabb gyertyatartót szerintünk egy boltban sem találsz! Fogj egy nagyobb, talpas üvegpoharat, fordítsd lefelé, rakj alá kisebb karácsonyfadíszeket, majd a tetejére mehet a gyertya. A biztonság kedvéért teríts alá csúszásmentes terítőt!

Karácsony tálalva

Nem kell drága porcelánétkészletre költened, másképp is ünnepivé varázsolhatod a terítéket! Zöld szalvétából hajtogass fenyőfát, az aljára tegyél fahéjrudat, a tetejére pedig karton- vagy mézeskalács csillagot, és kész is az Insta-siker dekor.

Palackba zárva

A polcon is cukin mutatnak a díszállatkák, de sokkal különlegesebb, ha téli csendéletet komponálsz belőlük egy üvegben. Önts az aljára kristály- vagy porcukrot, tedd rá a figurát, mellé pedig tobozt és fenyőágat, és gyönyörködj a művedben!

Fenyő csokor

Ha van otthon pár darab egyforma, vagy legalább egymáshoz passzoló nagyobb kaspód, rendezz el bennük fenyőágakat. Díszítsd őket fényfüzérrel és szalaggal, sőt akár ünnepi feliratot is festhetsz rájuk. Nemcsak a lépcsőn, de az erkélyen is ragyogóan mutatnak majd.

Még több

Te Te Te