2018.12.25.@ 06.12

A 8 legviccesebb karácsonyi történet

Ezek a gyerekek olyanokat mondtak, amiket a szüleik soha nem fognak elfelejteni. Neked melyik sztori a kedvenced?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 8 legviccesebb karácsonyi történet

Apja fia

Egy este arra értem haza, hogy le vannak kapcsolva otthon a lámpák, a feleségem pedig gyertyákat gyújtott. Vacsorával készült, még a fiainkat is szépen felöltöztette erre az estére. Viccesen megkérdeztem, elfelejtettük-e befizetni a villanyszámlát, azért vannak-e elővéve a gyertyák. Nagyot nevettünk! Néhány hónappal később szenteste templomba mentünk, ahol szintén csak a csodaszép gyertyák égtek. Ekkor a kisebbik fiam jó hangosan megkérdezte tőlem: „Apa, ők is elfelejtették befizetni a villanyszámlát?”

Találkozás a Mikulással

A férjem elvitte a 6 és 4 éves fiainkat egy Télapó bulira, a szervezők azt kérték, készítsük el előre az ajándékot és vigyük magukkal. Ezért becsomagoltam két törcsit a gyerekeim nevével. Amikor odaértek a nagyobbik fiam kételkedett abban, a valódi Mikulást látja-e, mert nagyon soványnak tartotta. Amikor viszont megkapta az ajándékot, minden megváltozott. Ezt mondta: „Tuti, hogy ő az igazi! Különben honnan tudta volna a nevem?!”

Amikor egy kisfiú visszavág

Amikor kicsi voltam, a szüleimmel minden évben elmentünk egy közeli fatelepre karácsonyfát választani. Manapság már műfenyő áll az otthonunkban, de a gyerekeimet nem fosztottam meg ettől az élménytől, most ők járnak a telepre a nagyszüleikkel. Amikor tavaly mondtam a 6 éves fiamnak, hogy nemsokára jön a papa és a mama és mennek fát választani, nem örült. Felhúzta a szemöldökét és ezt kérdezte: „Jó, de mégis mit csináltak azzal a fával, amit tavaly választottunk együtt?”

Dugó a felhők felett

Egyik évben Mexikóba repültünk karácsonyi vakációzni a 4 éves kisfiammal. Amikor felszálltunk, gyorsan elértük a sűrű felhőket, ő pedig csak bámult kifelé, látszott, hogy nagyon agyal valamin. Hirtelen elmosolyodott és bejelentette nekem jó hangosan: „Anya, tudod, miért nem haladunk? Mert jól beszorultunk ebbe a rengeteg hóba itt!”

A karácsony jelentése

Egy pici gyereknek elég nehéz elmagyarázni, hogy kapcsolódik a Télapó a karácsonyhoz, hiszen még a vallást sem értik igazán. Ezt bizonyította a cuki, 2 éves kislányom, aki mintha egy könyvből olvasná, a következőt találta mondani: „És akkor a Télapó megbocsátotta nekik a bűneiket…”

Valóra vált kívánság

Az anyukám otthon keresgélt a karácsonyi dekorációk, csomagolópapírok között, amikor talált egy szülinapi köszöntőkártyát, amit én küldtem neki 30 évvel korábban. Felhívott, és azt mondta, valóra vált, amit kívántam neki. Visszakérdeztem, hogy mégis melyik? Azt mondta, boldog 30. születésnapot kívántam neki akkor, és azt, hogy éljen még 30 évig. Ez pedig megtörtént!

A fájó őszinteség

Egyik karácsonyra a férjem kozmetikumokkal lepett meg. Ki is próbáltam rögtön egy arcmaszkot, ezen pedig rajtakapott a 8 éves fiam. Mondtam neki, hogy Apától kaptam, szép leszek tőle. Ő erre figyelmesen végignézte, ahogy lemosom. Ezután rám nézett és szomorúan azt mondta: „Ó, Anya, ez sajnos nem működött!”

A Télapó ingyen szállít

A 9 éves fiam hallotta a suliban, hogy a Télapó nem létezik. Hazajött, megkérdezte tőlem, tényleg így van-e. Úgy gondoltam, őszinte leszek, elmondom, hogy az anyukája és én vettük a legutóbbi Nintendo játékát. Erre ő ezt reagálta: „Komolyan? Apa, hagynotok kellett volna, hogy a Télapó hozza, úgy ingyen lett volna!”

Címkék: gyerekszáj karácsony karácsonyi történetek sztorik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

A legújabb netes kihívással 1 perc alatt újjá varázsolhatod a régi melltartódat

A legújabb netes kihívással 1 perc alatt újjá varázsolhatod a régi melltartódat

Persze, hogy a TikTok-on bukkant fel ez a szuper kreatív trükk!

Milyen hatással vannak a mentális egészségre az Insta-filterek?

A képszerkesztés egy teljesen új dimenzóba lépett, hiszen akár két mozdulattal úgy nézhetünk ki, mintha Kylie Jenner ikertesói lennénk. De ez tuti, hogy jó dolog? Mellesleg mi a helyzet az önbizalmunkkal?

8 tulajdonság, amivel sikeresebb lehet a karriered 2021-ben

Nem, nem főnök-bűvölő trükkök következnek, hanem olyan skillek, amikkel bármilyen területen megállod a helyed. Sőt, ha tudatosan gyúrsz rájuk, biztosra veheted, hogy megállíthatatlan leszel a karrieredben.

Lehet, hogy eddig rosszul mostad a törölköződ és észre sem vetted

Mutatjuk, hogyan őrizd meg kedvenc törölközőid puhaságát!

5 trükk, amivel tényleg megtanulhatsz korán kelni

Ha te is éjjeli bagolyként élsz, de változtatnál rajta, akkor a legjobb helyen jársz!

A legjobb filmek ma estére, ha bekuckóznál a tévé elé

Csekkold le, mik lesznek ma este a legszuperebb filmek a tévében!

Imádja a net ezt a sütés nélküli mályvacukros sajttortát

Fogadjunk, hogy te is azonnal el akarod majd készíteni!

6 inspiráló reggeli rutin nőktől, akik otthonról dolgoznak

Ne hagyd, hogy teljesen szétessen körülötted minden ebben az időszakban, vesd be ezeket a szuper tippeket!

5 film, amiért érdemes bekapcsolni a tévét szombat este

Attól még, hogy nem mehetsz ezen a hétvégén sem sehova, nem muszáj unatkoznod. Mutatjuk, mitől lehet ma este jobb kedved!

Így hárítsd profin a kérdést, hogy szingli vagy-e

Jegyzetelj, mutatjuk a legfrappánsabb válaszokat!

5 éttermi kaja, ami olyan drága, hogy azonnal eldobod az agyad

Hiányoznak az éttermi látogatások és az utazás? Nekünk is, úgyhogy megspékeltük a témát, és elhoztuk neked Amerikai legdrágább éttermeinek legpuccosabb fogásait. Felkészültél?