9 dolog, amit sosem fogadsz meg újévben, pedig kellene

Mit lenne, ha idén azt is megfogadnád, hogy csomó számodra hasznos újévi fogadalmat teszel?

9 dolog, amit sosem fogadsz meg újévben, pedig kellene

„Havonta csekkolom majd a kiadásaimat”

Oké, nem túl izgi anyagi jellegű fogadalmakat tenni, de hatalmas lépést teszel előre, ha pontosan tudod mennyi a bevételed és mire mennyit költesz. Ezzel néhány hónap után tudni fogod, hogy mire megy el nagyobb összeg és hol tudsz egy kicsit spórolni. Így gyorsabban összejön majd a menő nyaralás is a csajokkal!

„Új emberekkel találkozom” 

A barátnőid csodásak és még a távoli haverjaiddal is teljesen jól érzed magad, viszont, ha kicsit kimozdulsz a komfort zónádból és ismeretlen arcokkal dumálsz, olyan új impulzusok érhetnek, amik teljesen új irányba terelhetik akár az egész életed. Hé, a networking tényleg nagyon menő!

„Idén bevállalósabb leszek”

Persze észszerű keretek között, hiszen ha rettegsz a magasságtól nem biztos, hogy jó ötlet kivetned magad egy repülőgépből ejtőernyővel. Viszont egy kicsit feszegesd a határaid, hogy új élményekkel gazdagodhass és 2019 tényleg a nagy kaland éve legyen!

„Mostantól udvariasabb leszek”

Ebbe az olyan apró gesztusok is beletartoznak, hogy többször adod át a helyed a buszon, vagy magad elé engedsz olyanokat a pénztárnál, akin látod, hogy nagyon siet. Ezek tényleg kicsi dolgok, de sokkal jobban fogod magad érezni tőlük.

„Nem kérek állandóan bocsánatot”

Te is azok közé tartozol, akik még azért is elnézést kérnek, ha a meetingen bedobja a legütősebb ötletet? Itt az ideje megfogadnod, hogy felvállalod a véleményed bűntudat nélkül. Abban még nincs semmi rossz, ha mást gondolsz bizonyos dolgokról és nem is kell érte bocsánatot kérned. Hagyd a bocsizást a komoly szitukra!

„Többet olvasok”

Ebben a fogadalmadban egy halom menő könyves kihívás is segíthet, amik megmondják, hogy milyen jellegű kötetek kerüljenek a kezedbe. Mire észbe kapsz, már vadul pipálni fogod az elolvasott műveket és év végére igazi könyvmolyként koccinthatsz 2020-ra.

„Megtalálom a saját stílusom”

Nehéz ellenállni a legújabb trendeknek, de vajon tényleg mindegyik passzol a személyiségedhez? A legjobb út az igazi stílus felé egy kapszulagardrób, amiben jól variálható alapdarabokat sorakoztatsz fel. Ha megvan az alapfelszerelés, utána már csak fel kell dobnod néhány aktuális újdonsággal. Hello Miss Posh Spice 2019!

„Örökbe fogadok egy kisállatot” 

Már ezer éve tervezgeted, hogy hazaviszel egy kiskutyust, de mindig találtál egy jó kifogást? Gondold át, hogy alkalmas-e az otthonod egy kis kedvenc befogadására és ha tényleg csak a kifogások tartottak eddig vissza, akkor vágj bele! Annyi szeretetet kapsz majd az apróságtól, hogy nem is fogod érteni mire vártál eddig.

„Megtanulok főzni”

És most nem a tojásrántottára gondolunk, hanem az igazán finom gourmet fogásokra, amikkel egy falat után leveszed a lábáról a pasidat. Ha karácsonyra egyébként is kaptál egy szakácskönyvet anyukádtól – enyhe jelzés értékkel -, akkor miért is ne vágnál bele egy igazi gasztrotúrába?

Még több

Te Te Te