A világ legmenőbb helyei szilveszterkor

Csekkold, hol a legnagyobbak és a leggyönyörűbbek az év utolsó napján tartott bulik!

A világ legmenőbb helyei szilveszterkor

Sydney

Akik az elsők között akarják kimondani azt, hogy „Boldog Újévet!”, azoknak egészen Ausztráliáig kell utazniuk. Persze nem csak ezért éri meg odalátogatni, hiszen itt van a világon az egyik legnagyobb és legcsodásabb tűzijáték is.

New York

A világ egyik legnyüzsgőbb városában a szilveszter is felejthetetlen. Gondolj csak a Szilveszter éjjel című filmre! A visszaszámlálás a csillogó kristálygömb, a Times Square New Year’s Eve Ball leereszkedésével kezdődik, aztán a legmenőbb sztárok lépnek fel a színpadon.

Edinburgh

Ebben a cuki kis városkában, nem egy napig tart az ünneplés, hanem rögtön négyig. Az egész 30-án egy fáklyás felvonulással kezdődik, majd következő nap hatalmas utcai partival és táncfelvonulással folytatódik, végül a Forth folyóban való jótékonykodási úszással zárul. Skóciában akkora buli van, hogy a január 2-a is nemzeti ünnep. Ezért ez elég jól hangzik, nem gondolod?

Rio de Janeiro

El tudod képzelni, hogy a tengerpart mellett köszöntsd az újévet 30 fokban? Ez Brazíliában lehetséges, ahol Copacabana strandon, több ezren gyűlnek össze, hogy elbúcsúztassák az óévet. Ilyenkor az emberek fehérbe öltöznek és gyönyörű virágokat dobnak a tengerbe.

Dubai

Ebben a városban egyébként is minden sokkal extrémebb, ez alól pedig nyilván az év utolsó bulija sem kivétel! Itt hatalmas show-k, látványos tűzijáték és luxus kápráztatja el a Dubaiban szilveszterezőket.

Még több

Te Te Te