6 film, amiért várjuk 2019-et

A következő évben sok folytatás jön a mozikba, amik miatt érdemes lehet jegyet venni. Te melyiket néznéd meg már most, ha lehetne?

6 film, amiért várjuk 2019-et

Egy kutya hazatér

Ha olyan csajszi vagy, aki teljesen odáig van a négylábúakért, akkor ez lesz jövőre a kedvenc filmed. Egy Bella nevű kutyus kalandjairól szól, aki egy mókust kergetve véletlenül megszökik hazulról. Könnybe lábad a szemed, ahogy figyeled, hogyan próbál hazatalálni szeretett gazdijához. Hát, nem egy Lassie, szegényke!

Bosszúállók 4.

Még mindig nem unod a képregényfilmeket és a szuperhősöket? Akkor örülni fogsz, mert 2019-ben jön a Bosszúállók negyedik része, benne az összes szexi sztárral. Ki a kedvenced? A megnyerő Vasember, a harcos Thor, esetleg a dögös Amerika Kapitány? Jó hírünk van, mindannyian benne lesznek!

Jégvarázs 2.

A kislányok és a nagylányok egyaránt nagyon boldogok lesznek, mert jövőre végre jön a mozikba a Jégvarázs második része. Ha választhatnál, melyik karakter lennél, Elza hercegnő vagy Anna hercegnő? Vagy esetleg a cuki Olaf?

Escape Room

Manapság nagyon menők a szabadulószobák, de mi van akkor, ha egy olyanba zárnak be, ami tényleg veszélyes és nem menekülhetsz, csak, ha minden feladatot sikerül megoldanod? A jövőre érkező horror, az Escape Room éppen erről szól. Ha bírod a borzongást, ezt vedd fel a 2019-es listádra!

Boldog halálnapot! 2.

Az első film egy olyan egyetemista csajsziról szólt, aki mindennap újraéli a születésnapját, mert éppen ezen a napon gyilkolta meg valaki. Amíg rá nem jött, ki akarja eltenni láb alól, újra és újra át kellett élnie, milyen meghalni. Vajon a második rész milyen lesz?

AZ 2.

Fogadjunk, hogy az első rész óta parázol a piros lufiktól és a bohócoktól, pláne, ha csatorna is van a közelben. Hát, meg tudjuk érteni és az a nagy helyzet, hogy a hírek szerint a folytatás sem lesz kevésbé félelmetes. Egyelőre még nem jelent meg a film előzetese, de mi már most nagyon várjuk!

Még több

Te Te Te