2019.01.11.@ 06.01

Te észrevetted ezt az új őrületet az Instán?

Furcsa dolog terjedt el a képmegosztó oldal felhasználói között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te észrevetted ezt az új őrületet az Instán?

Biztos neked is van legalább egy olyan ismerősöd, akinek az Insta-fiókjában a neve alatt bizonyos adatok szerepelnek. Ilyen például, hogy hol született, mi a foglalkozása, de ami a legérdekesebb, hogy sokan megjelölik a szerelmüket is. Persze ezt a lehető legcukibb módon teszik, például így: „@Harry legnagyobb rajongója” vagy „@Josh az én hercegem.” De miért van erre szükség?

Jaime Gleicher, pszichoterapeuta szerint amikor valaki kapcsolatban van, akkor sok pozitív hatás éri, ami miatt nagyon boldognak érzi magát. Ezt a boldogságot pedig szereti megosztani másokkal. Arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy szükséges-e ezt az örömöt az Instán ilyen módon kimutatni.

Az amerikai Cosmopolitan egyik olvasója, Brena (23) a következőket gondolja a dologról: „Néhányan azt hiszik, hogy a közösségi média a legnagyobb gond a kapcsolatoknál, de az én esetemben ez másképp van. Mi a párommal úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja a közös emlékeink megosztásának. Szerintem, ha a kapcsolatod amúgy is nyilvános, akkor nyugodtan megjelölheted, hogy ki a szerelmed.

Egy másik olvasót, Lizt (25) teljesen elbizonytalanít, ha valaki megjelöli az Instáján, hogy kivel jár: „Totálisan megzavar, nem tudom eldönteni, hogy belájkolhatom-e a képét vagy sem.”

Jaime szerint azzal nincs semmi baj, ha csupán jelezni akarod a külvilágnak, hogy foglalt vagy. Viszont az probléma, ha például azért csinálod, hogy az exedet féltékennyé tedd vele vagy valakinek bizonyítani akarod, hogy boldog párkapcsolatban élsz.

Címkék: furcsa Instagram jelölés képmegosztó oldal párkapcsolat szerelem szokás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Elképesztő, mit kért ez a menyasszony egy ismerősétől

Imádsz utazni? Megtaláltuk az álommelód!

Bár gyakrabban hirdetnének meg ilyen állásokat!

Kiderült: Így lehetsz boldogabb a munkádban

Nem mindig a felmondás a megoldás, ha boldogtalan vagy az irodában. Könnyen smiley övezetté varázsolhatod a melós mindennapokat.

3 dolog, amin változtatnod kell, hogy jobban aludj

Ha megfogadod ezt a pár tanácsot, minden nap kipihenten ébredhetsz!

Ennél viccesebb Facebook oldalt még nem láttál!

Annyit elárulunk, hogy Adam Sandlerhöz van köze...

Így keress több pénzt a horoszkópod szerint

Turbózd fel a bankszámládat a csillagok segítségével!