10 dolog, amiért jó szinglinek lenni 2019-ben

Ideje, hogy 2019-ben végre magaddal randizz egy kicsit!

10 dolog, amiért jó szinglinek lenni 2019-ben

Bár igazi bekuckózós és összebújós idő van, amit nyilván egy pasival a legoptimálisabb eltölteni, de ezzel most ne törődj! Egyedül is pont ugyanolyan jól fogod érezni magad 2019-ben, sőt talán még jobban is! Most összeszedtünk néhány okot, amiért idén sokkal jobb szinglinek lenni.

1. Hajnalig bulizhatsz a szingli barátaiddal! Ők tuti, hogy nem fognak éjfélkor kioffolni, sőt, egy-egy ilyen őrült estén garantáltak a hatalmas flörtölések a helyes srácokkal.

via GIPHY

2. De ha inkább ahhoz lenne kedved, hogy otthon lustálkodj péntek este, az sem gáz! Nem kell alkalmazkodnod senki hülyeségéhez, igazán azt csinálhatsz, amit csak akarsz.

via GIPHY

3. A nem létező barátodról sosem fog kiderülni, hogy egy brutális szociopata, aki kezdettől fogva úgy viselkedett mint egy zaklató. (Nézd a Netflixen a You című sorozatot, és megérted, mire gondolunk!)

via GIPHY

4. Nyugodtan kedvelheted a tojásos képet Instán (aminek már jóval több 35 millió kedvelése van). Anélkül, hogy a pasid beszólna, hogy a tojást miért lájkoltad, az ő képét pedig miért nem.

5.  Azt a sorozatot darálhatod le, amelyiket csak akarod! Ha a Pretty Little Liarst néznéd újra, hátha századjára végre kitisztul a kép a sorozatzáróban leleplezett A-ról, akkor senki sem fog beszólni érte.

via GIPHY

6. Tök nyugodtan mártogathatod a mekis sültkrumplidat fagyiba, senki nem néz majd hülyének.

via GIPHY

7. Nem kell féltened a hím egyed életét, mert csatlakozott a Bird Box kihíváshoz! Helyette inkább megnézheted egy fincsi popcorn és egy meleg takaró társaságában a filmet a Netflixen.

via GIPHY

8. Sokkal, de sokkal többet tudsz szingliként aludni! Egyszer sem kell azon szenvedned, hogy a pasid megint elfoglalta az ágy háromnegyedét. Helló, nyugodt éjszakák!

via GIPHY

9. A szexen kívül más helyekről is beszerezheted az endorfinszükségletedet. Idén irány az edzőterem és mondj igent a spontán kirándulásokra is!

via GIPHY

10. Senki nem néz rád furán, ha a kanapén ülve benyomsz egy egész üveg Nutellát. #noregrets

via GIPHY

Még több

Te Te Te